У МОН ініціювали кампанію «Подякуй вчителю»

Організатори пропонують висловити вдячність своїм улюбленим педагогам. (Портал Всеосвіта.)

Міністерство освіти і науки України спільно з фінським проєктом «Навчаємось разом» проводять кампанію «Подякуй вчителю».

На сторінці МОН у YouTube опубліковано відеоролик в якому представники різних професійних сфер (заступник МОН з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Артур Селецький, телеведуча Наталія Мосейчук, дослідниця Антарктиди Марія Павловська, дитяча письменниця Таня Стус і президент Федерації Стронгмену України Сергій Конюшок) згадали про вчителів, які зіграли значущу роль у їхньому особистому та професійному становленні. Герої відеоролика також висловили слова подяки своїм вчителям та закликали зробити це українців.

Організатори пропонують приєднатись до героїв відеоролика та висловити вдячність своїм улюбленим педагогам, яким українці завдячують своїми успіхами. Відео можна публікувати у соцмережах під хештегом #ПодякуйВчителю.

Мета кампанії – нагадати українцям про важливу роль вчителя в розвитку та житті людини.

Кампанія «Подякуй вчителю» є завершальним етапом національного проєкту «Класний вчитель». З самого початку метою цього проєкту була промоція українських вчителів як сучасних, компетентних, ерудованих і творчих педагогів, яких люблять учні та яким довіряють батьки. Сучасні вчителі вміють зацікавити дітей предметом, розкрити їхній потенціал і надихнути на подальші здобутки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.