В українському ліцеї персонал жорстоко побив підлітка: просто з уроків на операційний стіл

З Чернігова прийшли тривожні новини, які ще раз доводять справжню людську тваринну жорстокість. Так, з’явилася інформація, що помічник вихователя в міському ліцеї з посиленою фізичною підготовкою після вечірньої перевірки побив 17-річного підлітка, вихованця закладу.

Повідомляється, що ліцеїст з травмами звернувся до лікарні, там йому зробили операцію і видалили пошкоджений орган. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Чернігівської обласної прокуратури.

Публікація Чернігівської прокуратури, скріншот: chrg.gp.gov.ua

Публікація Чернігівської прокуратури, скріншот: chrg.gp.gov.ua
За даними прокуратури, минулого тижня вихованця Чернігівського ліцею з посиленої фізичної підготовки жорстоко побив помічник вихователя. Він вдарив кулаком 17-річного хлопця. Через кілька днів неповнолітнього госпіталізували в лікарню і прооперували, видаливши пошкоджену селезінку.

До поліції звернулася мати постраждалого вже після операції сина. Відкрили кримінальне провадження, тому правоохоронці почали розслідувати обставини інциденту. Також відомо, що досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Чернігівського РУП ГУНП у Чернігівській області.

Варто також нагадати нашим читачам, що в Кривому Розі учениці 10-го класу побили свою однолітку, зняли те, що відбувається на відео і опублікували в мережі. Інцидент стався біля школи №15 в Металургійному районі Кривого Рогу, Дніпропетровська область. Група школярів опублікувала в мережі відео, на якому знущалися над своєю ровесницею.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.