Побили не лише рекорд, а й інші рекорди: У селі зібрали потяг із майже пів сотні санчат. Відео

У селі Криків, що на Хмельниччині, побили не лише рекорд, який встановили раніше у селі Летава, а й інші рекорди, які були встановлені з цього виду зимової забави в Україні.
Катання на санчатах, причеплених до трактора, сподобалося не лише малим криківчанам, а й дорослим. Про це інформують у Поділля news.

Рекорд, які встановили мешканців села Криків, напевно, ще не скоро вдасться комусь подолати, адже у вервечку вони зібрали не багато не мало – 45 санчат, що на 20 більше, ніж у їхніх земляків.

Як повідомляє ХМ-ІНСАЙД, ініціаторами рекордної зимової забави виступили місцеві мешканці – родини Осідаків та Гладких. Таку велику кількість “вагончиків” пояснили тим, що надто багато пасажирів, як малих, так і старших, виявили бажання проїхатися у “потягу”. А спочатку кількість “вагонів” планували обмежити 30.

Локомотивом став трактор МТЗ, який належить одному з організаторів забави Олегу Осідаку. Інший транспорт таку велику кількість санчат з пасажирами, напевно, не потягнув би. А так криківчани протягом трьох годин каталися засніженими вулицями села. Все було як у справжньому потязі, навіть пасажир, який наздоганяв останній “вагон”.

До слова, найстаршій пасажирці, яка проїхалася на санчатах, 66 років, наймолодшій – два.

Зробили криківчани і фото на пам’ять про яскраву зимову розвагу та про встановлений рекорд.

Варто зазначити, що саме місяць тому у селі Летава зібрали потяг із 25 санчат, який причепили до легковика та провезли його засніженими вечірніми вулицями села. Тоді летавчани побили рекорд, який раніше встановили у селі на Волині, зібравши потяг, більший на два “вагончики”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.