Марченко-Зеленському заявила, що стане “поруч з чоловіком” і вступить у проросійську партію “ОПЗЖ”

Дружина депутата “Опозиційна платформа – за життя” Віктора Медведчука, телеведуча Оксана Марченко в мережі Instagram назвала незаконними і репресивними рішення влади застосувати санкції щодо неї та її чоловіка, повідомляє “Радіо Свобода”.

“Складно коментувати неконституційні, репресивні і дурні рішення гаранта, який в 2003 року мені таким не видавався, влітку, коли зі своєю багатолюдною компанією, в тому числі братами Шефірами та іншими артистами, прибув до мене додому з проханням про працевлаштування. Я проявила гостинність і вже наприкінці 2003 року ви стали виходити на каналі “1+1”, сподіваюсь, все було добре. Але ключове слово тут “було”, тому що ви – у минулому, і з кожним своїм підписом під беззаконними документами ви забиваєте черговий цвях у свій убогий політичний гріб”, – сказала Марченко.

Вона назвала себе і свою родину “законослухняними людьми, які люблять свою країну”.

“З сьогоднішнього дня я вступаю в партію “Опозиційна платформа – За життя”, де своїм головним завданням бачу захист українського народу”, – додала також Марченко.

Раніше у партії “ОПЗЖ”, головою політради якої є Віктор Медведчук, також назвали санкції проти нього “репресіями” і “знищенням демократії”.

19 лютого Рада національної безпеки і оборони вирішила застовувати санкції до 19 юридичних та восьми фізичних осіб, зокрема, проти проросійського політика, кума російського президента Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко, а також цивільної дружини Козака Наталії Лавренюк. Як повідомив секретар РНБО Олексій Данілов, санкції проти фізичних осіб пов’язані з розслідуванням, яке веде СБУ за статтею “фінансування тероризму”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.