Мама померла, а дівчина виявилася на вулиці: Продала квартиру і кинула навчання, намагаючись вилікувати маму від раку

Мама померла, а дівчина виявилася на вулиці: Продала квартиру і кинула навчання, намагаючись вилікувати маму від раку

У Дніпрі волонтери допомагають бездомним дівчині, яка опинилася на вулиці, тому що намагалася врятувати свою маму від онкології. Зберегти рідну людину їй не вдалося і вона втратила все, що у неї було.

Історію дівчини розповіла волонтер Вікторія Федотова, яка зустріла її в “нічліжці” для бездомних. З’ясувалося, що близько десяти років тому Дніпрянка продала в центрі міста квартиру і кинула навчання в університеті на четвертому курсі.

Дівчині потрібні були гроші на лікування мами, у якої виявили рак. Вона розуміла, що шансів врятувати її у неї було мало, але зробила все можливе. На жаль, її мама померла, а дівчина виявилася на вулиці. В цей час вона працювала, але платили занадто мало, тому доводилося знімати кімнати у бабусь.

Дівчина довго не могла вибратися з убогості, а рівень життя ставав тільки нижче. Зараз вона знаходиться в “нічліжці” для бездомних. Вранці вона повинна йти звідси, а ввечері зможе знову повернутися, щоб погрітися.

Волонтер вирішила допомогти дівчині вибратися з цієї ситуації. Спочатку їй необхідно знайти нормальне житло, відновити документи і влаштуватися на роботу. Завдяки небайдужим людям, вже вдалося зібрати гроші, щоб зняти для неї кімнату.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.