В українській школі познущалися з дівчинки, чия родина не змогла сплатити побори: “Води не дати дитині…”

Маленькій українці не дали попити води, бо мама на здала гроші на школу.

В українській школі дівчинці, чия родина не здала гроші на купівлю електрочайника, заборонили набирати з нього воду. Така ситуація обурила спільноту батьків.

Про це стало відомо з публікації у популярній фейсбук-спільноті “БАТЬКИ SOS”.

Про ситуацію стало відомом після того, як одній з груп по розповсюдженню речей був розміщений пост, у якому мама цікавилася, чи нема де роздобути електрочайника і розповіла про ситуацію в школі. Родина знаходиться у фінансовій круті й не може дозволити собі зайві видатки, і тому не стала скидатися на побутовий прилад.

На це звернули увагу інші користувачі соцмережі, обурені несправедливістю і жорстокістю щодо дитини.

“Лубенський район. Школа.

Це взагалі якесь дніще – якась мама зібрала по 50 грн на чайник і тепер дитина, чиї батьки не здали – не може пити чай. Я не знаю як класний керівник може не дати набрати дитині води з цього чайника – просто не уявляю як таке може відбуватись”, — йде мова у публікації.

Українців така ситуація здивувала і обурила.

“Пам’ятаю в моєму класі було 3 учнів, які жили бідно і ми ніколи ні на жодне свято ні жодного разу не могли собі подумати, що можна тих дітей не пригостити чи якось не залучити до заходу.

Наші батьки завжди здавали по кілька гривень більше, щоб покрити кошти трьох, що не здавали. І клас був дружній. І батьки ніколи не сварились. Жах якийсь – води дитині не дати. Класний керівник має єднати клас, а не навпаки. Я б на місці вчителя і школи не дозволила до школи нести чайник взагалі, бо це додатково пожежонебезпечно та й діти можуть попектись.

Читайте також  Патріарх РПЦ Кирило повідомив про кінець світу: всі подробиці

Б…л чесно мені аж не пособі в якому суспільстві ми живемо. Води не дати дитині. Якби такі всі були під час голодомору, то ніхто б не вижив.

Мені чесно в голову не вкладається”, — пише свої думки щодо цієї ситуації одна з користувачок соцмережі.

“Та хіба ж тут справа у чайнику. Мене дивує позиція вчителя! (До речі чайник стоїть на її робочому місці, виходить, що вона за нього відповідає). Як можна не дозволити дитині набрати води? Це що, концтабір?” — пише інша українка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.