Вихопив сумку й втік: на Прикарпатті затримали зловмисника (ФОТО)

31 січня, близько 18 години до Коломийського відділення поліції за допомогою звернулася 54-річна мешканка району.

Про це повідомляє Поліція Івано-Франківської області, пише Фіртка.

Жінка повідомила, що на одній із вулиць Коломиї до неї підбіг незнайомий чоловік, який штовхнув її та вихопив з рук сумку, де знаходилися гроші та особисті речі. Після чого втік у невідомому напрямку.

На місце події негайно виїхали працівники групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Схвильована жінка розповіла правоохоронцям про те, що трапилося і детально описала зловмисника.

Поліцейські розпочали розшукові заходи, оглянули місце злочину, зібрали усю необхідну інформацію, перевірили коло осіб, які могли бути причетні до вказаної події та встановили особу зловмисника. Останнього працівники групи реагування патрульної поліції затримали неподалік місця скоєння злочину.

Зловмисником виявився 26-річний коломиянин, який уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. У скоєному лиходій зізнався. Викрадене майно правоохоронці вилучили. Наразі чоловіка затримали у процесуальному порядку та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Слідчий відділ поліції розпочав кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Зловмиснику загрожує покарання до 6 років ув’язнення. Проводиться слідство.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.