Прикарпаття втратило на війні трьох Захисників

На війні загинули троє Захисників з Прикарпаття: Андрій Шаюк, Андрій Ніколаєв та Роман Голуб. Вічна та світла пам’ять Героям!

На Харківщині під час виконання бойового завдання загинув бурштинець, солдат-гранатометник Андрій Шаюк. 17 січня йому б виповнилося 47 років, повідомила Бурштинська міська рада.

“Світла і вічна пам’ять нашому Захиснику, який віддав найцінніше, що мав, — власне життя, за вільну та незалежну Україну. Ми ніколи не забудемо подвиг наших Героїв! Ніколи не пробачимо рашистським вбивцям! Вічна слава та спокій душі нашого Героя!”, — йдеться у співчутті.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Воїн народився 13 січня 1980 року. На військову службу був призваний 30 червня 2023 року, служив гранатометником гірсько-штурмового відділення гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти.

Виконуючи бойове завдання, під час захисту Батьківщини від російських загарбників, Андрій Ніколаєв загинув в населеному пункті Спірне Бахмутського району Донецької області.

“Висловлюємо щирі співчуття дружині Надії та рідним полеглого військового. Хай Господь дасть сили всім вам пережити гірку втрату рідної людини, а праведну душу воїна Андрія прийме до Свого Царства, де всі праведні спочивають… Вічна пам’ять і вічна слава!”, — йдеться у співчутті.

На війні загинув Роман Голуб — випускник Івано-Франківського ліцею №21.

“Педагогічний та учнівський колективи сумують з приводу непоправної втрати. Щирі співчуття сімʼї та всім близьким Воїна. Розділяємо з вами цей страшний біль та смуток. Вічна і світла пам’ять Герою. Наша безмежна шана полеглому Захисникові!”, — йдеться у співчутті на фейсбук-сторінці ліцею.

Делятинська громада повідомила про загибель солдата Ніколаєва Андрія Петровича.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.