“Батьки зможуть навіть з телефону зареєструвати дитину в перший клас”,- заступниця міського голови Івано-Франківська про е-черги в школу

Сьогодні міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків разом із заступницею Вікторією Дротянкою та депутатами міської ради Тетяною Квасною та Олегом Андрухівим відвідали ДНЗ №6 “Колобок” санаторного типу та школу-садок ім. Софії Русової.

У ДНЗ «Колобок», що на вулиці Тарнавського, повністю замінили систему опалення за програмою НЕФКО, а також зробили ремонт в групах, пише Ратуша з посиланням на сайт очільника міста.

У садочку є 5 груп, де навчаються понад 100 дітей. Заклад спрямований на оздоровлення дітей: фітбол-гімнастика, здорова спина, кольорова та пісочна терапія. В цьому році з’явилося нове опалення. І нарешті в групах стало тепліше. Діти та батьки дуже задоволені, – говорить виконуюча обов’язків завідувачки ДНЗ “Колобок” Ольга Койдик.

Також вона додала, що групи в садочку отримали нове освітлення на умовах співфінансування, а у дві групи закупили меблі.

ДО ТЕМИ: Електронна черга в школах Франківська: як зареєструвати дитину в перший клас

Відвідали також школу-садок ім. Софії Русової на Василіянок. Там триває підготовка до електронної реєстрації майбутніх першокласників. Також у цьому закладі облаштована інклюзивна ресурсна кімната для навчання дітей.

Незабаром у всіх школах запровадимо електронну реєстрацію першокласників. Що це нам дає? Система розташована на сайті «Вloqly». Ця система є швидкою та зручною. Кожен із батьків зможуть навіть з телефону зайти та зареєструвати свою дитину в перший клас. Після реєстрації необхідно впродовж 10 днів подати всі необхідні документи в школу, де навчатиметься дитина, – розповідає заступниця міського голови Вікторія Дротянко.

Директорка школи-садка ім. Софії Русової Тетяна Хрептик запевнила, що до реєстрації електронних заявок готується на повну та з нетерпінням чекає майбутніх першокласників.

Міський голова Руслан Марцінків наголосив, що такі регулярні відвідини закладів освіти допомагають безпосередньо ознайомитися із ситуацією в школі чи садку:

Читайте також  Для отримання субсидій не потрібно виписувати членів сім’ї з житла: пояснили усі нюанси

Сьогодні ми перевірили як працює нова система опалення у ДНЗ на Тарнавського. Тут вдалося зробити дуже багато. А школа-садок ім. Софії Русової – один із перших закладів, що зголосився та розпочав підготовку до електронної реєстрації.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.