П’яний “друг” сім’ї ледь не забив 4-річного хлопчика: дитині потрібна допомога

На саме Різдво 4-річний Юрчик разом зі своєю мамою були жорстоко побиті знайомим їх сім’ї. Жінці з сином ледве вдалося вирватися від нападника. Зараз дитині потрібні гроші на лікування та обстеження, тому волонтери звертаються до небайдужих про допомогу.

Про це повідомляють у Благодійній організації “Час добра та милосердя”, передає “Це моя Україна”.

Як зазначають у благодійній організації, 07 січня мама з дитиною пішли в гостювати до знайомого, аж раптом в чоловіка щось замкнуло в голові. За дзвінкий голос дитини і він почав бити хлопчика. Бив жорстоко, тріпав як шмат ганчір’я голову Юрка об підлогу, при цьому тримаючи та зажимаючи шию хлопчика.
Мати Юрка зі всіх своїх сил намагалася відтягти нападника від свого синочка, але лють та сила нелюда здавалися не переможеними. В страху та паніці мати схопила телефон, та набрала 102, де повідомила, що відбувається, але і цим не спинила агресора! Чоловік відкрив вікно, схопив хлопчик, та хотів викинути з 4-го поверху дитину.
Мати мов оскаженіла пантера робила все, щоб завадити цьому. Вдалося стати між дитиною та нападником, за що той вдарив маму три рази викруткою (яка лежала поряд на тумбочці) чим зробив жінці колоті рани.
Не зупиняючись, мама Юрка, коли вдалося минути небезпеку з вікном, вибігла з квартири, почала стукати до сусідів, але дверей ніхто не відкривав! Боротьба тривала допоки не приїхала поліція. Дитину одразу доправили з мамою до обласної дитячої лікарні Івано-Франківська.
Сьогодні мама з хлопчиком знаходяться в лікарні. У дитини діагностували струс головного мозку, також є явні гематоми на голові та шиї дитини. 4-річний Юрко отримав надзвичайно сильний стрес та шок від даних подій.
Мама хлопчика також отримала явні тілесні ушкодження коли захищала свою дитину.
Зараз необхідно зробити повне обстеження дитини, щоб не дай Боже нічого не пропустити.
Коштів у мами на повноцінне лікування та обстеження – немає. Тож у благодійній організації просять допомогти у небайдужих.
Допомогти фінансово можна за реквізитами:
Карта ключ Приват банк – 5169330522151635 – Кушніренко Валерія,
Обов’язково в призначенні платежу вказувати “Для Юри”
Рахунок IBAN UA313366770000026005052549009 EGRPOU – 42732425
Найменування отримувача – Благодійна організація “Час добра та милосердя”

Читайте також  Ілон Маск анонсував пристрій для зв'язку мозку з комп'ютером

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.