Жінка втопила місячного сина своєї племінниці у тазику, після того, як батько малюка відмовився від сексу з нею

41-річна Марія прийшла в гості до племінниці, коли її чоловік залишився вдома сам із дитиною. Жінка запропонувала йому зайнятись любощами, але чоловік відмовив. Це її розлютило. Але вона не подала вигляду. Одномісячний малюк у той час мирно спав на дивані. Марія сказала родичу, що їй потрібно скористатися ванною, пише газета ЯСНО.

Далі, за словами батька хлопчика, жінка повернулася хвилин через 20 і поводилась дивно.

Коли мама немовляти увійшла в будинок, то не знайшла сина там, де його залишила.

Вона здійняла галас – і всі, крім Марії, почали шукати малюка. Це здалося дуже підозрілим.

Раптом мама дитини побачила, що на резервуарі для води немає кришки. Вона заглянула всередину і на свій жах виявила сина, який нерухомо плавав у тазику.

Вона витягла дитинча і викликала швидку допомогу.

Медитки намагаласися реанімувати дитину, але було вже запізно.

Страшна подія трапилася у Бразилії.

Марію Аполінаріо звинуватили у вбивстві і доставили до поліції, де вона залишилася під вартою. Свою причетність до утоплення дитини жінка заперечує, як і те, що чоловік племінниці вважає цей нелюдський вчинок помстою за відмову у сексі.

Вона стверджує, що навіть не бачила немовля і що батько дитини напав на неї, коли вона вийшла з ванної.

«Коли я дійшла до вхідних дверей, чоловік моєї племінниці вдарив мене кулаком і звинуватив у вбивстві його сина. Я сказала: «Якого сина… заради Бога? Я навіть не бачила дитину, – заявляє Марія. – Вони сказали, що дитина була на дивані, а мати немовляти просто кричала, що я вбила її сина. Як я могла вбити дитину, якщо у мене теж є діти? Я нічого не розумію. Я не була п’яною, не п’ю, не такої маю звички».

Читайте також  "Статеві органи в крові, а поряд із тілом закривавлена пляшка": на вулиці знайшли труп дівчини зі зрізаним волоссям, перші деталі (фото)

Відповідаючи на звинувачення в тому, що вона не допомагала шукати дитину, Аполінаріо заявила, що її негайно звинуватили у злочині після виходу з ванної.

Також жінка переконує, що пара сварилася, після того як чоловік виявив, що не є біологічним батьком дитини.

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.