У Карпатах спалахнула пожежа в міні-готелі з 25 туристами. фото

На Івано-Франківщині, в селі Поляниця Яремчанської міської ради, вночі 6 січня згорів триповерховий котедж, в якому жили туристи. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

У Карпатах спалахнула пожежа в міні-готелі з 25 туристами. фото

Інформація про спалах в Службу порятунку надійшла о 3:48 середи. Про це повідомляє Управління ГСЧС України в області (щоб подивитися фото, доскролльте новина до кінця).

Першими на сполох забили господарі готелю, вони вивели 25 осіб на свіже повітря ще до прибуття рятувальників.

Пожежні ж застали вже повністю охоплений вогнем будинок. Площа пожежі склала 250 кв. м. У той же час існувала загроза перекидання вогню на сусідні приміщення.

У Карпатах згорів котеджне готель для туристів

За словами рятувальників, гасіння пожежі ускладнювалося високою пожежною навантаженням і поривами вітру, проте їм вдалося запобігти поширенню вогню на розташовані поруч будівлі готельного типу.

Пожежа в Поляниці

О 5:54 пожежу було локалізовано, а о 7:18 – ліквідовано. Його причина поки встановлюється.

Відзначається, що до ліквідації НС залучали пожежників Державної пожежно-рятувальної частини №9 м Яремче, пожежники з Поляниці, на допомогу покликали і колег з Ворохти, Буковеля, Делятина і навіть чергову зміну оперативно-координаційного центру Управління ГСЧС України в Івано-Франківській області. В цілому це 24 рятувальників особового складу та 8 одиниць техніки.

Площа пожежі склала 250 кв. м

До ліквідації пожежі залучили 24 пожежних і 8 одиниць техніки

пост туриста

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.