Марцінків дозволить франківчанам “відірватися” у розпал карантину: “З Новим роком!”

В Івано-Франківську готується низка Новорічний заходів. Про це мер міста Руслан Марцінків розповів на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Руслан Марцінків повідомив, що в Івано-Франківську з 25 грудня вже звучать різдвяні пісні від творчих колективів міста, також він підкреслив, що Департамент культури, молодіжної політики та спорту вже анонсував кілька заходів до Нового року та Різдва.

За словами Марцінківа, 31 грудня о 23:00 на Вічевому майдані у Франківську пройде розважальна програма “Новорічна ніч — 2021”.

2 січня о 16: 00 на Вічевому майдані заплановано виступ колективів муніципального центру дозвілля та ДМШ №3 ім.А. Кос-Анатольського.

3 січня о 15: 00 на Вічевому майдані виступлять колективи Народного дому “Княгинин”. О 16: 30 зі змінить театральне дійство Нового театру.

З 5 по 9 січня на Площі Ринок планується проведення зимових розваг на льодовій ковзанці.

7 січня о 16:00 на Вічевому майдані можна буде почути композиції у виконанні муніципальної капели бандуристів, а о 18:00 зі змінить гурт “Пенсія”, який також дасть концерт на Площі Ринок о 19: 00.

З 6 по 19 січня на Вічевому майдані буде встановлена Різдвяна шопка. Також з 7 по 10 січня в Івано-Франківську діятиме виставка різдвяних зірок біля міської ялинки.

З 8 по 10 Січня при монастирі Царя Христа Отців Василіян Української Греко-Католицької Церкви М.Івано-Франківська відбудеться XII Міжнародний Різдвяний онлайн-фестиваль “Коляда на Майзлях”. Захід транслюватиметься на екрани біля храму, а також у мережі Інтернет.

Також в цей період, з 8 по 10 січня, в коледжі фізичного виховання пройде Всеукраїнський турнір з баскетболу “Різдвяний Івано-Франківськ”. О 16: 30, у цій же локації, після турніру пройде святкове дійство “Розколядка”.

Руслан Марцінків додав, що всі заходи будуть проводиться з урахуванням встановлених норм карантину і закликав франківчан дотримуватися всіх рекомендацій МОЗ.

Читайте також  З 1 березня в Івано-Франківську розпочинається реєстрація учнів у перші класи

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.