“Легені згорають.. Люди, рятуйте молодого батька! “Страшне горе в родині! Рідні слізно всіх благають. Поставте хоч “+”

“Легені згорають..Люди,рятуйте молодого батька!”:Страшне г0ре в родині!Невже важко поділитися?!Рідні слізно всіх благають.
Поставте хоч “+”

«Зараз такий час, що нам відмовляють всі»: на хіміотерапію мешканцю Миколаївщини потрібні 8 тисяч євро
38-річному Любомиру Лутчину із села Мала Горожанка, що на Миколаївщині, провели ампутацію ноги. Рік тому чоловікові поставили страшний діагноз – синовіальна саркома м’яких тканин. Недуга розвивалась надто швидко, у легені вже встигли піти метастази. Але дві дороговартісні операції та лікування у німецькій клініці дали Любомиру шанс.

Чоловік може подолати хворобу, але лише якщо сім’я його зможе зібрати необхідну суму грошей, щоб пройти чергову хіміотерапію. Проте у час пандемії зробити це вкрай важко.

«Нам відмовляють церкви, адже через карантин збір коштів заборонено, знайти благодійні фонди для дорослої людини дуже важко. Звертаємось до жертводавців, меценатів, але зараз такий час, що нам відмовляють всі. А часу насправді у нас залишилось дуже мало, якщо не зберемо тих 8 тисяч євро, то все, що пройшли досі, може виявитись марним», – розповідає дружина хворого Анна Лутчин.

LMN вже розповідала історію батька двох дітей із Миколаївщини. Любомир захворів раптово. Без всякого удару та ушкоджень його просто почала боліти нога, а потім пухнути. Чоловік спочатку лікувався у районній лікарні. Пив антибіотики і лише втрачав час, а потім у Львові йому поставили страшний діагноз – саркома м’яких тканин. Хворому в Німеччині провели одну операцію та курс хіміотерапії. І наче недуга відступила та потім трапився рецидив.

«Знову була операція. Чоловікові таки ампутували ногу. Блоками хіміотерапії вдалось і практично вбити метастази у легенях. Все це за кошти небайдужих людей і ми за них сердечно вдячні. Але тепер знову змушені просити допомоги. Через коронавірус, нам німецькі лікарі дозволили проходити наступну хімію в Україні. Це й дешевше обійдеться не 14, а 8 тисяч євро. Але і ця сума просто нереальна для нас. Адже за весь час лікування витратили все, що могли. Вже й нічого продати та нема у кого позичити. Тому змушені знову просити у добрих людей», – додає Анна.

Читайте також  Відомий український музикант потрапив в аварію

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.