Зробіть репост, або поставте + На неї чекає маленька донька: 26-річна жінка десятий день не з’являється вдома

На неї чекає маленька донька: 26-річна жінка десятий день не з’являється вдома.

Сьогодні, 29 грудня, родичі 26-річної Василини Хамуляк зі села Стоки Перемишлянського району заявили у поліцію про її зникнення. Жінку востаннє бачили 19 грудня. Рідним вона сказала, що їде на роботу до Львова. Згодом зателефонувала 25 грудня. Відтоді у неї вимкнутий телефон.

«Зникла жінка розповідала рідним, що працює у мережі супермаркетів у Львові. Але, як ми з’ясували, вона звідти звільнилася ще торік. Працює вона тепер чи ні, поки нікому не відомо. 25 грудня зателефонувала додому – казала, що перебуває у Червонограді. Мовляв, там відкрили новий магазин цієї мережі. Обіцяла, що повертається додому. Але не приїхала і телефон відключила», – розповідають LMN у Перемишлянському відділі поліції.

Удома на Василину чекають батьки, брат та донька-другокласниця. З колишнім чоловіком жінка розлучилася. Рідні кажуть, що Василина вперше зникла з дому.

«Є очевидці, які наче її бачили у Львові. Кажуть, що вона сиділа в одному кафе з подругою. Якщо це справді вона, то нехай би поверталася додому. Там через її зникнення хвилюються батьки та маленька донька», – додають у поліції.

Прикмети зниклої: зріст 160-165 см, русяве волосся. Була одягнена в куртку синього кольору з капюшоном, чорні джинси, чорні чоботи. Усіх, кому відоме місце перебування безвісти зниклої, просять звертатись за телефонами «102» або 0679993742.

Фото: Нацполіції

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.