Молода жінка після пологів потрапила в медикаментозну кому з відмовившими нирками: потрібна допомога на лікування

На сценарій до фільму жахів схожа історія запоріжанки Олександри. Дівчина готувалась вдруге стати мамою, коли відчула себе зле. Два дні в неї трималась температура, тому 19 листопада вона пішла до сімейного лікаря, який порадив лягати в лікарню. Коли Олександра повернулась додому, то їй стало ще гірше – температура піднялася до 40 градусів, рідні викликали швидку, після чого почався справжній ад.

Породілля з підозрою на ковід – це проблема в очах медиків. Олександрі запропонували вколоти диклофенак, на що вона поцікавилась, чи не зашкодить це дитині. Гарантію лікарі дати не могли, тому від уколу вона спочатку відмовилася.

Через підозру на ковід, швидка довго возила Олександру між 3 та 4 пологовими будинками, коли нарешті її погодились прийняти в 4 пологовому. Їй все ж таки встигли вколоти диклофенак у 3-му пологовому, від чого в неї почала відходити плацента. Лікарі намагались врятувати вагітність, але 20 листопада Олександрі все ж таки зробили екстрений кесарів розтин, після якого Олександра повідомила чоловікові, що з нею все добре… і пропала. Телефон дівчини був вимкнений усі вихідні, родичи почали бити на сполох, намагаючись дізнатись, що з нею відбувається. Вже у неділю їм вдалося дізнатися, що Олександра в реанімації, під апаратом штучної вентиляції легенів. Далі, по крихті вдалося дізнатися, що в дівчини відмовили нирки та печінка, на фоні цього почав розвиватися сепсис.

23 листопада родичі наполягли на перевезені Олександри до Запорізької обласної лікарні. Там виявилось, що в неї гепатит С, якого в дівчини раніше не було, хоча лікарі пологового запевняють, що породілля прибула до них вже з вірусом.

Що стосується дитини, то з нею все добре: малечюдівчинку в кювезі перевезли з пологового до 5-ї дитячої лікарні. Але вона досі ще не бачила своєї мами.

Читайте також  Увага! Пропала молода жінка, поліція просить допомогти знайти

Наразі Олександра Шершнєва перебуває в Запорізькій обласній лікарні. Її вже вивели з коми, неодноразово робили гемодіаліз. Попереду важке й тирвале лікування, на яке в родини немає грошей. Тож родина звертається до всіх небайдужих з проханням допомогти грошима.

Реквізити для допомоги:

5457 0822 2663 5634 карта Приватбанку, Шершнев Артем Васильович;

4149 5100 7032 1775 карта Райффайзен Шершнев Артем Васильович;

5457 0822 2281 2377 карта Приватбанку Сиромля Сергій (чоловік сестри Олександри).

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.