“В мене під серцем бандерятко”: Снайперка Євгенія Емеральд повідомила про свою вагітність

Українська військова, снайперка з позивним “українська Жанна Д’Арк” Євгенія Ємеральд повідомила про свою вагітність.

Про це вона написала в Інстаграм.

Як поділилася Євгенія, перші два місяці вона не розповідала про це ані своєму чоловікові, ані командирам і перебувала на війні, захищаючи нашу землю. Врешті, снайперку замучив токсикоз:

“В мене під сердцем бандерятко. Коли почалося повномасштабне вторгнення, я дала слово українському народові, що буду на цій війні, поки ми не виженемо ворога! І я недотрималася слова… Вибачте мені, друзі. Я так довго не наважувалася сказати… Вагітний снайпер – просто сюр якийсь. Так сталося, що на цій війні від кохання двох військових зародилася нова душа”, – поділилася Емеральд на своїй сторінці у фотоблогу.

Євгенія зазначила, що саме її вагітність стала причиною того, що вона в середині вересня покинула бойовий фронт і перейшла до тилового фронту.

Зазначимо, що 14 жовтня – у День захисників та захисниць України – Євгенія Емеральд вийшла заміж. Обранцем Євгенії став військовий Євген Стипанюк, з яким снайперка познайомилася на війні. Весілля відгуляли просто на передовій у Харківській області, а розписав закоханих генерал ЗСУ.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.