Провидець побачив перемогу України у війні і назвав точний місяць

Влітку ситуація на фронті покращиться.

Старець Діонісій напророкував, що в липні буде закладено підґрунтя для перемоги України у війні.

Про це йдеться на YouTube-каналі “Український Молитовник”.

Як пророкує провидець, бойові дії в Україні триватимуть ще певний час, але їхнє завершення вже не за горами. Діоносій також передбачає, що Росія готуватиме наступ на трьох напрямках.

Крім того, провидець віщує важкі бої у липні: тоді коли російські окупанти намагатимуться захопити нові об’єкти у Донецькій та Запорізькій областях.

Діонісій наголосив, що у липні буде закладено підґрунтя для перемоги України у війні. За прогнозами старця, у серпні ситуація на фронті покращиться: в української армії буде багато перемог, а російські війська відступлять.

Зі слів Діонісія, усі західні союзники об’єднаються заради відновлення справедливості та миру в Україні, а Росія отримає покарання за її злочини.

На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ДВА УКРАЇНСЬКИХ МІСТА – В НЕБЕЗПЕЦІ! Відомий мольфар попередив про нову загрозу!

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.