“Були привітньою і дружньою сім’єю”: появилися подробиці про сім’ю священника, яка розбилася у смертельній ДТП

Появилися подробиці про сім’ю священика з Рівненщини, яка потрапила у смертельну дорожньо-транспортну пригоду.

Про це інформує “Обозреватель”, передає “Це моя Україна”.

26 листопада, дружина священника Марія разом з трьома неповнолітніми синами їхала до міста Рівного, щоб там відсвяткувати День народження сина, якому виповнилося в цей день 7 років. Чоловік Марії, отець Григорій чекав свою сім’ю вже у Рівному, але нажаль не дочекався…

Автомобіль, за кермом якого була Марія виїжджав на головну дорогу, а тут в нього врізалася на швидкості вантажівка. Зіткнення було настільки сильне, що з автомобіля викинуло маму з маленькими дітьми.

30 річна дружина священника Марія та їх 7-річний син Герман, який в цей день святкував свій День народження, загинули на місці ДТП.

Найгірше, ще й те, що автомобіль “швидкої” якої прямував до місця аварії практично ніхто з водії не пропускав, а дехто навіть старався підрізати.

“Ніхто не з’їхав убік”, – говорить фельдшерка Ольга Луцовят.

Зі свого боку водій швидкої підкреслив, що під час руху доводилося маневрувати. Через це один з лікарів навіть впав в салоні.

За життя двох синів боряться медики
Інші двоє синів священника Григорія і Марії – Марка й Севастіана рятують лікарі. Першого вже прооперували.

Про родину говорять лише хороше
Місцеві говорять, що сім’я була дуже привітня та дружня. Батьки Марії 10 років тому поховали дитину, яка хворіла, тому доньку берегли. Вона закінчила школу і вийшла заміж за священика. Хотіли збудувати власну оселю. Працювала Марія у школі, вчителькою початкових класів. Тут про неї тільки позитивні відгуки.

Батьки не можуть пережити це горе. До слова, Марія два дні тому тільки вітала тата з днем народження.

Читайте також  Субсидії-2018: зміни в нарахуванні

Зараз у селі збирають гроші діткам, яких рятують лікарі. Номер карточки отця Григорія 5168 7554 3592 4267 (Ясковець Григорій Іванович).

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.