Небезпечна маршрутка: у Франківську пасажири у громадському транспорті мало не потрапили у аварію

Вже неодноразово мешканці міста скаржаться на некомпетентних водіїв громадського транспорту.

Про шокуючий випадок у одній із маршруток міста розповів Степан Масляк у групі в соціальній мережі Fecebook, інформує WestNews.

“17.11.2017, я з своїм сином мали можливість на собі переконатися вчергове в безпеці перевезень громадським транспортом в Івано-Франківську. Близько 15.10 год. водій маршрутки №42 (номер транспортного засобу АТ1122АА), рухаючись по вулиці Василіянок, небажаючи чекати в черзі в смузі, з якої рух транспорту завершується поворотом ліворуч на вул. Вовчинецька, звернув на смугу з рухом “прямо”. Оскільки в подальшому необхідно було звернути ліворуч, водій підрізав ще одну маршрутку, яка рухалась по своїй смузі, так підрізав, що зірвав тому дзеркало”, – каже чоловік.

Він зазначив, що страшно уявити, щоб могло б статися з кимось із пасажирів, якби металева конструкція дзеркала врізалась у вікно маршрутки.

“Удар прийшовся в метрі від вікна, біля якого сидів мій син. Після цього цей “розумний” водій звернув з маршруту, поїхав на вокзал, щоб подивитися напевно на стан автобуса, забувши за бажаючих вийти. Пасажири чекали поки він там щось зремонтує, а вже потім продовжився рух згідно маршруту. От такі … керують громадським транспортом в місті. Особисто я не проти, щоб їх кожен день зупиняла з метою перевірки поліція. Хоча тут справа в адекватності водія. Насправді майже кожен день стикаюся з порушеннями правил дорожнього руху водіями громадського транспорту. Життя і здоров’я людей не може бути в руках таких довбнів”, – додає Степан.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.