“Не так як минулого року“: карпатська мольфарка розповіла, чи буде в Україні новий блекаут

Українці готуються до нового блекауту цієї зими. Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські розповіла, якою буде ситуація з відключеннями електроенергії цього року.

“Не так як минулого року“: карпатська мольфарка розповіла, чи буде в Україні новий блекаут – today.ua
За її словами, блекаут в Україні буде, але слабший за минулорічний, і до нього вже готові як влада, так і населення. Мольфарка зазначила, що енергетична система України ще не повністю стабілізована, тому слід очікувати на чергові відключення.

“Але ми готові. І народ, і влада. Ми вже витримали такі удари, яких навіть не очікували. Тому і новий блекаут витримаємо, тим більше що він буде слабшим за минулий”, – вважає Мочіовскі.

Мольфарка також передбачила, що війна в Україні може закінчитися за чотири роки. Росіяни повернуть тимчасово окуповані Крим та Донбас, переконана вона.

“Наші, як то кажуть, “руки”, досягають до Криму. Я це бачу. За допомогою богів, ЗСУ, української нації, волонтерів, Крим повернеться в лоно Матінки-України. Не кажучи вже про Донбас. Але станеться це через чотири роки”, – зазначила вона.

Також за словами учасниці “Битви екстрасенсів”, Володимир Путін невиліковно хворий і піде з життя вже до кінця 2023 року. За її словами, двійники відволікають Путіна від якнайшвидшої смерті, розсіюючи енергетичні удари, які завдають екстрасенси. Працюють і штатні кремлівські екстрасенси, які, зокрема, розсіюють негативну енергію у бік Путіна, що випромінюється простими людьми. Однак це не врятує російського диктатора, якому залишилося прожити вже не довго.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.