Сталось велике горе. Помер Українець! Сім’ї потрібні кошти для перевезення тіла на Україну

Сталось велике горе. Помер Українець! Сім’ї потрібні кошти для перевезення тіла на Україну

Шановні українці сталось велике горе. Помер Українець!!!!!!! Сім’ї потрибни кошти для перевезення тіла на Україну. Прошу небайдужих людей допомогти.ном тел.+33753937830

Про це повідомляє Прикарпаття Online. Допомогу попросила українка Galina Tukan в спільноті Українці в Німеччині / Ukrainer in Deutschland / Ukrainians in Germany

https://www.facebook.com/groups/191321825059543/permalink/765993727592347/

Нагадаємо, у Словаччині поблизу населеного пукту Теківське Нємце трапилася дорожньо-трапспортна пригода за участю українців. За попередньою версією українець, який був за кермом мікроавтобуса заснув, чим і спричинив ДТП.

Як стало відомо, українець на мікроавтобусі Mercedes Sprinter здійснив зіткнення з автоцистерною. У цього зіткнення один із пасажирів українського мікроавтобуса загинув на місці події. Водій автобуса та ще один пасажир були доправлені до лікарні.
Водію мікроавтобуса Mercedes Sprinter зробили тест на вміст алкоголю у крові. Згідно тесту алкоголю в крові не було виявлено. Згідно з попередніми даними, проліцейські припускають, що українець міг заснути за кермом.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: