Водій заснув за кермом: за кордоном розбився мікроавтобус з українцями, є загиблі та поранені (ФОТО) (оновлено)

Водій заснув за кермом: за кордоном розбився мікроавтобус з українцями.

У Словаччині поблизу населеного пукту Теківське Нємце трапилася дорожньо-трапспортна пригода за участю українців. За попередньою версією українець, який був за кермом мікроавтобуса заснув, чим і спричинив ДТП.

Про це повідомляє “Mukachevo.net“, передає “Це моя Україна“.

Як стало відомо, українець на мікроавтобусі Mercedes Sprinter здійснив зіткнення з автоцистерною. У цього зіткнення один із пасажирів українського мікроавтобуса загинув на місці події. Водій автобуса та ще один пасажир були доправлені до лікарні.

Водію мікроавтобуса Mercedes Sprinter зробили тест на вміст алкоголю у крові. Згідно тесту алкоголю в крові не було виявлено. Згідно з попередніми даними, проліцейські припускають, що українець міг заснути за кермом.

Нагадаємо, вчора у ДТП в Польщі в ДТП загинуло двоє українців.

ОНОВЛЕНО

В аварії мікроавтобуса з українською реєстрацією у Словаччині одна громадянка України загинула, двоє українців з травмами були госпіталізовані до лікарні м.Нітра. Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі МЗС.

Зазначається, що, за інформацією посольства України у Словаччині, ДТП за участі мікроавтобусу Mercedes Sprinter з українською реєстрацією сталося сьогодні на трасі R1 поблизу с.Тековське Немце Нітрянського краю.

“Внаслідок ДТП загинула 1 громадянка України, 2 громадян України отримали травми та були госпіталізовані до лікарні м.Нітра. Наразі тривають слідчі дії щодо розслідування причин аварії. Справа перебуває на контролі Посольства України в Словаччині”, – поінформували у МЗС.

Нагадаємо, що на території Словаччини потрапив у ДТП мікроавтобус, в якому їхали українці, внаслідок чого одна людина загинула, а двоє зазнали ушкоджень.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.