ДіКапріо підтримає кампанію Клінтон грошима

Актор влаштує в своєму особняку в Лос-Анджелесі банкет, який дозволить зібрати додаткові кошти на виборчу кампанію Хілларі Клінтон
3b67460b66b38fbae472fca01c771eb4

Американський актор Леонардо ДіКапріо влаштує в своєму особняку в Лос-Анджелесі банкет, який дозволить зібрати додаткові кошти на виборчу кампанію кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон. Про це пише видання Variety з посиланням на джерела.

Захід під назвою “Розмова з Хілларі” пройде 23 серпня і обійдеться кожному відвідувачу в $33,4 тис. По $2,7 тис. від кожного внеску підуть на виборчу кампанію Клінтон, решта – на потреби партії.

Клінтон вже не перший раз привертає зірок на підтримку своєї кампанії. Раніше повідомлялося, що аналогічний прийом влаштував Джордж Клуні. Вхідний квиток також коштував $33,4 тис.

Читайте також: Вибори в США: Знаменитості надають перевагу Клінтон

Дональда Трампа в Голлівуді не підтримують. На його боці з відомих акторів лише представники жанру бойовик Чак Норріс і Жан-Клод Ван Дамм, володар Оскара за кращу роль Джон Войт, а також бодібілдер Лу Ферриньо, який озвучив фантастичного героя Халка. У той же час є кілька зірок зі світу спорту, які підтримали кандидата республіканців, – рестлер Халк Хоган, також відомий як Містер Америка, боксер Майк Тайсон, гравець Національної футбольної ліги Том Бреді.

Раніше 42-й президент США Білл Клінтон заявив, що кандидат у президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон “ненаситно цікава”, вона “природжений лідер” і “народжена з додатковим геном відповідальності”.

Детальніше про те, кого підтримують американські політики і знаменитості на виборах в США читайте в спецпроекті: Битва за Америку. Як результат президентських виборів в США вплине на Україну.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.