Леся Нікітюк несподівано погладшала та заговорила про зміни: “будете мене любити”

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк потрапила надовго в серця українців. Шанувальники полюбили телезірку через її незвичне почуття гумору.

Леся дуже любить жартувати над своїми колегами, але й не забуває про сміх над собою.

Як передає портал Українці, телеведуча розсмішила своїх шанувальників несподіваною фотографією, яку розмістила на своїй сторінці в Instagram.

На фото Нікітюк позує у чорному обтягуючому одязі. На голові у неї високий “кінський” хвіс. Проте саме обличчя телезірки здивувало підписників. Справа в тому, що на фото Нікітюк виглядає кілограмів на 20 більше, чи є вона насправді.

“Бодипозитив!!! Обожаю. Навіть якщо моє тіло колись зміниться, любити себе, я не перестану. А ви мене будете любити такою?”
запитала під фотографією Леся Нікітюк.

Шанувальники одразу зрозуміли в чому додатку, який може змінити форму обличчя, тому одразу залишили їй безлічь приємних коментарів.

“Звичайно будемо! Головне не тіло, а що всередині цього тіла”, “Твій гумор затьмарить все”, “якось не звично, але добре”, “Будемо. Лесю. Ми ж тебе не за зовнішність любимо”, “Леся як вас можна не любити, ви наш позитивчик”, – написали підписники під фото.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.