Грайлива Тіна Кароль перетворилася на апетитну шоколадку, солодкість зашкалює: “З полуничкою

Відома українська співачка, тренер шоу “Голос країни” Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали серію кумедних колажів, на яких порівняли красуню і її жіночні образи з популярними шоколадками.

Так, в “рейтинг” потрапили вбрання артистки з шоу “Танці з зірками”, “Голос країни”, а також концертів і зйомок для відомого українського бренду ювелірних прикрас. Тіна встигла побувати в ролі шоколадки з полуницею, горішками, чорницею, кавою та іншими.

Тіна, як шоколад❤

Фоловери залишилися в захваті: “Всіх по шматочку будь ласка і цілу полуничку❤️❤️❤️”,” прекрасне порівняння ❤️”, “наша солодкість “, “тут навіть вибрати складно”, ” уууу у, смачна шоколадка”, ” червону з “.

Варто відзначити, що раніше шанувальники Тіни Кароль показали зірковий фото-колаж, запропонувавши порівняти, кому плаття личить більше – Тіні або ангелу “Victoria’s Secret”, молодій матусі, 25-річній Джіджі Хадід.

Так, обидві модниці приміряли облягаючі вбрання в синьо-білу смужку бренду від DION LEE, засвітивши при цьому декольте і навіть прийнявши подібні пози, блиснувши стрункими фігурами. При цьому Джіджі доповнила образ корсетом тілесного кольору, а Тіна – ніжним макіяжем з рожевою помадою на губах.

https://www.instagram.com/p/CFmomOujOjD/?utm_source=ig_web_copy_link

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.