Українка розповіла, як у Китаї змогли перемогти коронавірус

Українка, яка зараз живе в Китаї, каже, що там зараз найбільш безпечне місце

Українка Тетяна Глущенко, яка вже 12 років живе в китайському місті Гуанчжоу, розповіла, як Китай впорався з пандемією коронавірусу. За її словами, спочатку серед населення була паніка, люди не знали, що робити, але дисципліна дала свої результати.

Зараз в Китаї люди живуть звичайним життям, і вони звикли, що в громадських місцях повинні носити маски. При цьому їм часто вимірюють температуру при вході в будівлі, включаючи банки, лікарні, поштові відділення і т.д. Про це Тетяна розповіла в ефірі каналу “Україна 24”.

“Все інше у звичайному режимі, діти ходять в школу. Додалося багато змін в плані безпеки, протидії пандемії, наприклад, батьки не можуть заходити на територію школи, проводжають дітей до воріт у масках, забирають у масках, але в самій школі діти маски не носять”, – розповіла жінка.

Китайці дуже дисципліновані, і коли влада говорила, що необхідно не виходити з квартир, дезінфікувати всі поверхні і провітрювати приміщення, то вони все це робили.

Зараз в Китаї відпрацьований алгоритм дій при виявленні заражених COVID-19. Якщо людині здається, що почалася звичайна застуда, але є температура, то вона обов’язково повинна зробити тест на коронавірус. При цьому необхідно залишати свої паспортні дані на випадок, якщо інфекцію підтвердять.

Також перевіряється коло людей, з якими міг контактувати хворий коронавірусною інфекцією.

Зараз жителі Китаю впевнені в тому, що їхня країна – найбезпечніша країна у світі.

Нагадаємо, доктор Комаровський розповів, що думає про карантин вихідного дня.

Ми також писали про те, що влада Скадовська не дозволяли рідним поховати померлого від COVID-19.

Читайте також  Коронавірус розв'язав три світові війни

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.