Проста сільська вчителька намагається врятувати доньку від паралічу

Допомоги потребує Гоголь Надія та її донька Маргаритка, дитині потрібно тепрміново провести операцію на хребет.

Допомогти просить відомий волонтер Марта Левченко у соціальній мережі facebook

Не вистачає 17 тис євро Маргаритці, щоб врятувати своє життя. Якщо якомога швидше маленькій не зробити заплановану операцію на хребті, дитина перетвориться на рослинку бо її горб перетискає спинний мозок все більше і більше! Також він тисне на органи, легені. Маленькій вже важко дихати, ковтати, сидіти, вона вже не може ходити.

Маргаритка – дитина з маленького гірського села на Франківщині. Їй 5 років, її і двох братиків виховує тільки мама, сільська вчителька. Вже 4 роки мама Маргаритки шукає клініку і спеціаліста, який би взявся за надскладний випадок її донечки – зробить операцію на хребті, що буквально врятує дитині життя. ⁣⁣⠀

Ще нещодавно Маргаритка ходила, але вже рік як ледве сидить, а зараз вона ще й втрачає відчуття позивів в туалет. Дитина дуже через це переживає, вона пригнічена і плаче, кожен день просить в мами, щоб припинилося це знущання.

Їй важко дихати, їсти, ковтати слину, вона швидко втомлюється і зараз постійно лежить. Якщо терміново не зробити операці, Маргаритка просто на очах в мами перетвориться на рослинку.

Дитині таки можна допомогти, бо у Німеччині в місті Бохум, є клініка, яка взялася провести надскладну операцію. Весь процес триватиме 9 місяців – спочатку дуже жорсткий корсет і витяжка, а потім надскладна операція, під час якої хребет Маргаритки складуть наново. Звільнять її спинний мозок, який знову працюватиме нормально. Відновить відчуття позивів в туалет та можливості ходити і жити повноцінним життям!

Вихід є, але от грошей нема. Все село збирало кошти для маленької, але їх ресурс вичерпано. Зібравши половину, збір зупинився і мама просто опустила руки через зневіру. Тим часом Маргаритці дуже стрімко стає гірше…

Читайте також  “На обличчі немає “живого” місця, воно порізане, а біль пекелний”: жінка потребує допомоги

Мама одинока сільська вчителька і без допомоги їм не справитися, я дуже прошу допомогти!

Карта Приват грн. (мами) Гоголь Надія:
4731 2196 1640 5837
5363 5420 1362 0779
4149 4991 4085 8182

4149 4996 5049 8585 – євро
4149 4996 5058 2024 – дол.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.