“У бабусі не було грошей і її 5 днів кололи одним шприцом, поки він не зігнувся”: жінка розповіла як лікують хворих на COVID-19

Хворих на коронавірус в Україну все збільшується, а отже і збільшується навантаження на медичну систему країни. Так, лікування COVID-19 в нашій країні деколи здійснюється в жахливих умовах. Так, Харківська обласна інфекційна лікарня №22, де рятують хворих на коронавірус, подекуди лякає пацієнтів своїм виглядом.

Про це пишуть в телеграм-каналі “Наш Куп’янськ”, передає “Це моя Україна“.

“…У мене медсестра попросила шприц, так як в сусідній палаті лежала бабуся, і вона їй 5 днів одним шприцем колола ліки, поки не погнулися голка. Все тому, що у цієї бабусі не було грошей на нові шприци. Медсестри тоді отримували 6 тисяч гривень на місяць і їх тоді вже не вистачало, у нас була одна медсестра на 60 осіб”, – зазначає один з пацієнтів цієї лікарні.

За словами людей, попри наповненість лікарні, у селищі Куп’янськ-Вузловий нібито є два порожні закриті відділення лікарні, де можна було б лікувати хворих з коронавірусом.

Пацієнти також поділилися фото інтер’єру лікарні з обшарпаними стінами, ржавими трубами і протертою підлогою. Крім того, у деяких місцях зі стін стирчать вирвані прилади.

“Дорога владо, зверніть увагу на порожні лікарні своєї країни і буде де лікувати, і кому”, – зазначають місцеві жителі.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.