Діставайте санки і теплий одяг: синоптики ошелешили українців прогнозом до кінця осені

Українці настільки звикли до того, що погода тривалий час була аномально тепла, що прихід справжньої осені з похолоданнями став для багатьох несподіванкою.


Скоріш за все, скоро буде ще один привід для серйозного подиву, адже метеорологи прогнозують снігопади і досить холодну температуру повітря.

Про це повідомляється в каналі “hyser” в YouTube.

Жителям України потрібно бути готовими до приходу зимового клімату. Так що синоптики радять діставати теплий одяг і санки.

Начальник відділу метеопрогнозу Українського гідрометцентру Владислав Білик розповів, якою буде погода найближчим часом.

https://youtu.be/BNi21uB9Qf4

Він попередив, що вже з четверга, 5 листопада, в Україні ще більше похолодає, особливо в нічний час доби. Ртутний стовпчик вночі може опуститися до 2 градусів морозу, але, в середньому, нічна температура буде триматися від 0 до 5 градусів тепла.

Крім цього, Владислав Білик уточнив, що жителям Північної, а також північно-східної частини України потрібно приготуватися до похолодань з 5 на 6 листопада.

Синоптики також повідомляють, що в денний час доби, поки що, буде досить тепло. Температура вдень триматиметься від 5 до 10 градусів тепла.

Метеорологи також кажуть, що на більшій частині України погода не зміниться. Однак з 5 листопада в Карпатах, швидше за все, випаде сніг. У нічний час температура там коливатиметься від 3 до 8 градусів тепла, а вдень повітря нагріється від 9 до 15 градусів тепла.

Обов’язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Народний синоптик Володимир Деркач сказав українцям, що цієї осені буде досить тепло, і прийде бабине літо. А що стосується кінця листопада, то останні 10 днів осені будуть досить холодними. Також він повідомив, що початок грудня, знову таки, стане теплим, і до Нового року очікувати сніг не варто.

Читайте також  Допомога прийде з різних куточків світу: знайдено пророцтво старця Дорофея про перемогу України

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.