На Закарпатті рибина потягла рибалку на дно

Чоловік упіймав рибину на гачок, але та потягла його в озеро, в результаті чого він потонув. Його тіло знайшли водолази ДСНС.

У Закарпатській області рибалка потонув, піймавши на гачок велику рибу, яка захопила його за собою на дно. Про це повідомляє прес-служба ДСНС у вівторок, 4 серпня.

“До Служби порятунку в понеділок, 3 серпня, о 14:05 надійшло повідомлення про утоплення рибалки в озері поблизу села Горбок Іршавського району Закарпатської області”, – сказано в повідомленні.

За словами очевидців, чоловік ловив рибину один.

“На гачок потрапила велика рибина, яка захопила рибалку за собою у воду. Він втратив рівновагу і потонув, оскільки глибина водойми в цьому місці складала чотири метри”, – продовжили рятувальники.

Водолази прочесали дно і через дві години після повідомлення знайшли його тіло. Потопельником виявився житель міста Мукачеве. Його вилучили з води і передали представникам правоохоронних органів.

Нагадаємо, що раніше на Херсонщині поліцейський загинув, рятуючи потопаючих дітей. На Арабатській стрілці дітей відносило течією на глибину, тому чоловік кинувся їм на допомогу.

З початку року потонули близько 800 українців – ДСНС

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.