Кіркоров показав відео з Поляковою і заявив про возз’єднання України з Росією

Філіп Кіркоров і Оля Полякова зустрілися в Дубаї в рамках великого концерту PaRus 2020. Знаменитий російський співак і популярна українська артистка в Об’єднаних Арабських Еміратах виступають на одній сцені 4 листопада.

Цю зустріч з колегою Кіркоров назвав у своєму Instagram “возз’єднанням України та Росії”.

У поїздку співак відправився разом з дітьми. Він продемонстрував в Мережі, як весело проводить час з перед шоу, купаючись і загоряючи на узбережжі Перської затоки.

Вирушаючи на концерт, Кіркоров розмахував флаєрами та жартівливо зазивав Полякову: “Оля, де ж ти? Ми тебе чекаємо на шоу… у них тут все в масках – Хеллоуїн триває!”

“Яка символічна зустріч в Дубаї в День народної єдності!… Возз’єднання!”,- підписав кадри Король Сонця після зустрічі з королевою ночі, привітавши її обіймами та квітами.

Полякова також вже поділилася зі своїми шанувальниками в мережі кадрами з прогулянки по пляжу, а також показала, як на балконі підспівувала виступаючому Кіркорову, готуючись вийти на сцену: “Якщо хочеш забути – забудь…”

Крім Кіркорова і Полякової, на міжнародному музичному фестивалі PaRus 2020 також виступають і інші відомі російські виконавці: Леонід Агутін, Стас Михайлов, група “Иванушки International”, “Хор Турецького”.

Організатори концерту називають даний виступ Філіпа Кіркорова та Олі Полякової “кращим шоу Росії та України на одній сцені”.

Варто відзначити, що спільні виступи артистів вже стали майже традицією. Так, ще до початку карантину в січні Полякова з Кіркоровим запалювали під “шльопки” на дитячому дні народження в США, а торік в жовтні Полякова запалювала на концерті Кіркорова в Туреччині.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.