Від отруєння чадним газом померло двоє дітей (фото)

У місті Хмельницькому, 25 жовтня від отруєння чадним газом у квартирі п’ятиповерхівки помер 4-річний хлопчик. Його старшого братика, 9-річного хлопчака, цього ж дня госпіталізувала швидка до реанімації. На превеликиль жаль, сьогодні 27 жовтня, дитина померла.

Про це повідомляє “Суспільне Новини” з посиланням на начальницю сектору комунікації ГУ НП в Хмельницькій області Інну Глегу.

Також слід зазначити, що директорка комунального підприємства Хмельницька міська дитяча лікарня Наталія Зимак-Закутня, підтвердила журналістам Суспільного, що діти померли від отруєння газом.

Як розповідоють мешканці будинку, у якому трапилась жахлива трагедія, що протягом останніх трьох років в під’їздах періодично було чути запах газу.

“В нас тут проблеми постійно з тим газом. То труба лопне, то так щось робиться. На четвертому поверсі маленька дитина ледь чадний газом не задушилася“, – розповідає мешканець будинку.

Як повідомив чоловік, що мешкає у цьому будинку, що у день трагедії до нього прибігла сусідка та сказала, що у квартирі задихається дитина.

“Я прибігаю, дитина вже мертва була. Тут вже три дні смерділо таким перегаром, але це, певно, не перегар, а мабуть, газ був. – Вчора тут були газівники. Вони нікому нічого не сказали“, – розповів чоловік.

У Хмельницькому міському комунальному аварійно-технічному підприємстві, яке надає послуги з обслуговування димових та вентиляційних каналів, коментувати ситуацію журналістам Суспільномго відмовилися.

Працівники поліції відкрили кримінальне провадження по даному факту, за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці працюють над встановленням причин, які могли призвести до накопичення у квартирі чадного газу і смерті дітей. Зокрема, відповідні фахівці досліджують вентиляційні шахти, димові канали будинку та газове обладнання в помешканні родини.

Читайте також  “Поверніть нас додому…”: наймолодший полонений моряк написав листa із рoсійського СIЗO

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.