Жінка з Рівненщини руками відчуває онко та рятує від алкоголізму

Чимало людей називають своєю рятівницею Марію Свирипчук із села Озліїв Млинівського району. Отримавши дар цілительства від своєї помираючої бабусі, вона стала вчитися іншим премудростям народної медицини. Неймовірно, але допомагали і знання їй передавали відомі екстрасенси, травники і знахарі. Знайома з Кашпіровським і Чумаком, вчилася у центрі Ванги у Болгарії, у єгипетському місті Таба та закінчила чимало курсів нетрадиційної медицини в Україні.

У 33 роки отримала «наслєдіє»

Ще з дитинства Марія Володимирівна бачила, як бабуся допомагала хворим: виливала волос, спалювала рожу, викачувала яйцем переляк, змовляла вроки. Але цьому не вчилася.

– Мені було 13 років, коли у Рівному підійшла жінка і стала гадати, – згадує пані Марія. – Взяла дзеркало, поклала мені на мізинець і ніби з нього читала мою долю. Сказала, що я народилася на свято (це Марії-Магдалини, 4 серпня), що заміж вийду рано, чоловік буде на букву С, буду робити не тим, на кого вивчуся. А в кінці сказала: «У 33 роки ти получиш велике наслєдіє».

Пророцтва невідомої жінки Марія завжди пам’ятала. Тим паче, невдовзі вони стали збуватися. Заміж і справді вийшла рано – у сімнадцять, через рік народила дочку, згодом другу. Хотіла стати агрономом, а працювала на консервному заводі заввідділу зі збуту. Слова ворожки справджувалися, тому чекала свого 33-річчя.

– Святкуємо мій день народження. «І де те велике наслєдіє?» – кажу. Бо ж думаю, з-за границі прийде від когось спадок, – сміється Марія Володимирівна. – А одна поважна жінка питає: «Наслєдіє чи наслєдство? То велика різниця».

А через кілька місяців пані Марія навідала свою помираючу бабусю, яка колись лікувала людей. Старенька взяла онуччину руку, щось прошепотіла – і Марія відчула жар у долоні.

Читайте також  В Івано-Франківську жінка наїхала на жінку

«Бачити» руками навчила Джуна

Відтоді у житті почалися зміни. Буває, що знахарка бачить майбутнє. Наприклад, наперед за кілька днів наснився похорон кума. І потім все зі страшного видіння було насправді! І як чоловік Марії, схилившись на одвірок, плачучи, сказав про смерть, і як лежав у труні покійник! А ще цілий рік у снах спілкувалася з… померлою подругою, яка давала поради для своєї дочки щодо заміжжя, відкрила рецепт приготування смачної риби.

І таких випадків чимало. Проте першу людину, яку врятувала, пам’ятає донині. Якось до воріт підійшла жінка з обмотаною рукою. Сказала, що сюди її привів сивий дід, але насправді нікого на дорозі не було. Незнайомка благала про допомогу: у лікарні мають відрізати пальця, в якому гниє кістка. Довелося Марії згадувати бабусину науку. Взяла житні колоски і спалила волос. Потім жінка приїздила і щиро дякувала за порятунок.

Доля звела Марію Свирипчук з екстрасенсами Кашпіровським, Чумаком і навіть з відомою на весь Союз Джуною. З нею жила в Києві в одному номері готелю. За кілька днів Джуна навчила сільську жінку методам безконтактного масажу. Завдяки енергії рук Марія Володимирівна виявляє онко – у хворому місці відчуває холод і поколювання. Але не лікує рак, лише дає поради. Наприклад:

– Ця біда дуже швидко відроджується, тому треба підтримувати організм спеціальною дієтою. А це: відмова від м’яса, солодкого, борошняних виробів, молочних продуктів, – пояснює.

«Код» діє від року до п’яти

Пані Марія пройшла чимало спеціалізованих курсів, зокрема, у відомого київського фітотерапевта Олени Світко, вчилася оригінальних методик в індійців, китайців. Навіть закінчила лікувальні курси у єгипетському місті Таба. Завдяки їхній методиці Марія Свирипчук уже чотирнадцять років лікує мимовільне кліпання очей, заїкання, енурез, ожиріння. А також натисканням спеціальних точок на тілі зцілює від алкоголізму, куріння, наркотиків. Та найголовніше у лікуванні – віра хворого. Пані Марія запевняє, що залежності позбуваються за один сеанс!

Читайте також  Дитині не було й року: з’явилися нові деталі та відео з місця страшної трагедії з жінкою

– Везуть пияків, курців найчастіше із Сарненського району Рівненської області, Любешівського та Маневицького Волинської. Після сеансу даю ще раз понюхати сигарети, йому вже гидкий дим, а алкоголікам – горілку, але не пити. Каже мені: «Самогонка». А я йому: «Шановний, коньяку не маю», – сміється жінка.

Марія Володимирівна «кодує» від року до п’яти – так навчили єгиптяни. Важко дається лікування наркоманів, які колються.

Якщо чоловік пішов по любові – не поверне

Багато сил забирають і порчі. Якщо чоловік пішов із сім’ї по любові, то пані Марія нічим допомогти не може, а коли його «потягнули» – знімає порчу. Але пояснює, щоб у своїх проблемах люди шукали причину насамперед у собі. Звертаються ж до неї різні. І навіть приходили знамениті, коли вела прийом поблизу Києва.

– Кожен хоче скинути мені своє наболіле, злити біду, а через мене все тяжко проходить. Тому по кілька разів на рік їжджу в Єгипет. Скупаюся у морі – як тонна грузу злетіла, – зізнається Марія Володимирівна.

А ще вона часто їздить в Єрусалим. Відвідує святі місця, окунається у водах Йордану. Адже впевнена, що віра допомагає зцілювати людей. Тож в Єрусалимі молиться за хворих, щоб з Божою поміччю допомагати їм. І коли одного разу на Стіні плачу побачила, як звивається змія, не зневірилася, хоч її моторошний колючий погляд відчуває й сьогодні.

– Я вірю в силу Божу, – каже пані Марія.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.