Колишня дружина Притули розповіла про домашнє насильство: “Перший раз він вдарив мене…”

Колишня дружина Сергія Притули розповіла, як її бив екс-чоловік

Перша дружина шоумена Сергія Притули Юлія Андрейчук розповіла про домашнє насильство. Жінка двічі подавала заяву в поліцію про побої з боку чоловіка. Про це вона сказала в інтерв’ю Zirki.info, пишуть Вести.

За її словами, спалахи агресії були пов’язані з недостатнім, на думку Притули, фінансовим благополуччям сім’ї. “Постійне бажання стати мільйонером стало нав’язливим через півроку після нашого з Сергієм весілля. Він тільки про це думав, говорив постійно, що нам потрібно щось придумати… Перший раз він вдарив мене, коли я звільнилася з одного підробітку. Сильно вдарив, я впала. Наступного ранку вибачився і пояснив, що в нашому становищі потрібно триматися за будь — яку роботу”, – розповіла Андрейчук.

Вона повідомила, що без побоїв не обійшлася і їх остання зустріч — на дні народження спільного сина Діми. За словами Юлії Андрейчук, Притула приїхав без подарунка, на що отримав зауваження.

“Через 10 хвилин Сергій прийшов на кухню, де я мила посуд, схопив за волосся і бив головою об раковину, потім пам’ятаю я впала, і він припинив. Я подала заяву в поліцію, воно стало другим за рахунком. Під час шлюбу я одного разу вже подавала. Справа дійшла до суду”, – згадує жінка.

Юлія Андрейчук заявила: справу “зам’яв” новий впливовий родич Притули, свояк Віталій Хомутиннік. Його водій пізніше передав постраждалій 5 тис. доларів за мовчання: “і це не єдині гроші, які мені давали нові спонсори Сергія за те, щоб брудна білизна не виносилася назовні”.

За словами Юлії Андрейчук, вона зверталася в різні ЗМІ, щоб розповісти про домашнє насильство, проте отримувала відмову через небажання “мати проблеми”. “Напевно, не хотіли сваритися з Хомутинником або Коломойським, або ще кимось. Багато кого називають”, – каже жінка.

Читайте також  Святослав Вакарчук показав свою красуню дружину Україні (фото)

За її словами, оприлюднила цю історію зараз, бо не може виносити рекламних бордів Сергія Притули “Київ без напрягів”, повз які проходить щодня. “Брехня, маніакальна жага багатства-це ще стерпіти можна. Але коли тебе б’ють так, що ти не можеш потім вийти на вулицю три дні… це не можна прощати”, — вважає Юлія Андрейчук.

Вона зізналася, що терпіла до останнього і не подавала на розлучення. Він стався з ініціативи Сергія Притули після того, як він”знайшов багату і успішну наречену”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.