Збірна України втратила перемогу над Туреччиною у відборі на ЧС-2018

У відбірковому матчі кваліфікації КС-2018 Україна, ведучи по ходу зустрічі 2:0, втратила перемогу в грі з Туреччиною.

Наша команда забезпечила собі перевагу подвійним ударом в середині першого тайму. Андрій Ярмоленко з пенальті відкрив рахунок в в матчі. Буквально відразу Ярмоленко допоміг відзначитися Кравцю, віддавши йому гольову передачу.

159686

У Туреччині було небагато можливостей в першому таймі. Забити свій м’яч їм допоміг стандарт: після подачі з кута поля Хакана Чалханоглу відзначився Озан Туфан.

Другий тайм вийшов украй напруженим з шансами обох команд забивати. У України хорошим шансом не скористався Кравець, турки відповіли ударом в штангу Дженка Тосуна.

Все вирішилося ближче до кінця матчу, коли арбітр поставив пенальті в ворота України – Чалханоглу зрівняв рахунок і приніс своїй команді нічию.

У інших матчах нашої групи Ісландія перемогла Фінляндію – 3:2, а Хорватія на виїзді здолала Косово – 6:0. У ісландців та хорватів по 4 очки після двох матчів, в України і Туреччини – по 2, у фінів та косоварів – по 1.

Після двох нічиїх збірна України зіграє в третьому турі проти Косова вже в неділю, 9 жовтня.

Туреччина – Україна – 2:2

Голи: Туфан (45), Чалханоглу (81, пен) – Ярмоленко (24, пен), Кравець (27)

Туреччина: Бабаджан, Балта (Айхан, 46), Еркін, Озбайракли, Топрак, Топал, Мор, Туфан (Шен, 77), Чалханоглу, Тосун, Унал (Джігерджі, 46).

Україна: П’ятов, Ордець, Соболь, Бутко, Кучер, Коваленко, Степаненко, Зінченко (Сидорчук, 46), Коноплянка (Петряк, 82), Ярмоленко, Кравець (Зозуля, 73).

Попередження: Еркін (24), Чалханоглу (47), Ордець (54), Степаненко (79), Соболь (82), Зозуля (87), Мор (87).

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.