Чоловік, який втpaтив сина, написав ці 10 правил для батьків

Якщо у вас є діти, яких ви можете поцiлувати перед сном, нагодувати сніданком, відвезти в школу або університет, видати заміж або одружити, ви – щасливчик.

Британець Pічард Пpінгл, який у 2016 році втpaтив свого 3-річного сина написав 10 правил для батьків, пише “obozrevatel“.

Його малюк Хьюго пoмeр! “У нього були прoблeми, але він так добре справлявся”, – зазначає Річард.

“Він був м’яким, ніжним, турботливим і таким милим. Навіть нудні речі він робив весело”, – ділиться він.

10 правил від Річарда

1. Ніколи не буває занадто багато любові та поцiлунків.

2. У вас завжди є час. Відпочиньте від справ і пограйте з дитиною хоча б хвилинку. Немає нічого важливішого за це.

3. Робіть якомога більше фотографій і відео. Одного разу вони можуть виявитися всім, що у вас є.

4. У першу чергу витрачайте на дитину час, а не гроші. Не намагайтеся “відкупитися”. Думаєте, ваші покупки такі важливі? Нічого подібного. Рушайте на прогулянку і пострибайте по калюжах. Поплавайте разом у морі, розбийте табір і веселіться. Це все, що хочуть діти. Я не пам’ятаю, що ми купували для Хьюі, але я пам’ятаю, що ми робили з ним разом.

5. Разом співайте. Мої щасливі спогади: Х’ю сидить на плечах або поруч зі мною у машині, і ми співаємо наші улюблені пісні. Музика зберігає ці моменти.

6. Цінуйте найпростіші речі. Читання перед сном, сон в обнімку, спільні вечері, вихідні, проведені в без діла. Цих моментів мені не вистачає найбільше. Не дозволяйте їм розчинитися в повсякденності.

7. При прощанні завжди цілуйте тих, кого любите. Якщо раптом забули, поверніться і поцiлуйте. Ніколи не знаєш, чи випаде тобі ще раз така можливість.

Читайте також  За погану поведінку дітей штрафуватимуть батьків: Чого варто очікувати українцям

8. Зробіть нудні речі веселими. Поїздки по магазинах, автомобільні подорожі, прогулянки по торгових рядах. Не бійтеся здатися дурним, дурійте, розповідайте анекдоти, смійтеся, посміхайтеся і насолоджуйтеся життям. Тільки ви самі перетворюєте такі події в рутину. Життя занадто коротке, щоб не веселитися.

9. Ведіть щоденник. Записуєте все незвичайне, що зробив ваш малюк. Смішні слова і вчинки. Ми стали так робити тільки після втрати Хьюі. Ми хотіли згадати все. Тепер ми так робимо для Гетті і Хенні. Записавши ці миті, ви залишите їх з собою назавжди. У старості ви зможете озирнутися і знову з насолодою прожити кожен із цих моментів.

10. Якщо у вас є діти, яких ви можете поцiлувати перед сном, нагодувати сніданком, відвезти в школу або університет, видати заміж або одружити, ви – щасливчик. Ніколи, чуєте, ніколи не забувайте про це.

За матеріалами.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.