Одружився я досить рано і по зальоту. А потім я зустрів її і ця зустріч стала фaтальною!

Одружився я досить рано, в 20 років, по зальоту, так би мовити. Дівчина мені попалася звичайна, симпатична, але не красуня, весела, доброзичлива, словом, підійде мені, подумав я і одружився! Скоро дочка народилася, спочатку мені ніби цікаво було грати в чоловіка і тата, а потім якось набридло, блін, мої друзі всі гуляють, молоді, а я з роботи додому і все!

Загалом, став і я з ними вибиратися, то в кафе, то в клуб, на сабантуйчик якийсь з дівчатами. Спочатку я вів себе строго, типу, я жонатик, а потім то одній підморгну, то іншу проводу, так і липли вони до мене, але до ліжка ще не доходило. А потім намріяв я про нову машину, зібрав все що міг, взяв кредит))) Ну і купив гарну таку іномарку, як і хотів.

Тут я і зірвався з котушок, дівчата самі стрибали в цю тачку, а в ній я, красень чоловік, гучна музика, нічне місто… Словом, пустився я в усі тяжкії. На дружину забив, а жив з її батьками, дружина вірила в мої казки про затримки на роботі. Так, ось такий порядний я))

Серйозних стосунків на стороні я не заводив, так, на пару ночей. А навіщо мені всі ці наївні легкодоступні дамочки? Я ж такий Мачо на тачці, дружина у мене є, не варта уваги моєї, недоглянута, правда, з дитям сидить…

А потім я познайомився з Алісою, навіть ім’я не буду міняти! Я перейшов на нову роботу, а там вона! Жар-птиця, красуня, фігура, розумниця, веселуха, на хорошій посаді. Ось ця мене гідна, подумав я і взявся за неї. Спочатку натяки, потім записки, квіти, подарунки, а вона не ведеться, посміхається, але ближче не підпускає. Я почав сходити з розуму, від дружини пішов, дочку навіть на руки не взяв, молодець такий! Дружина плакала, нічого не розуміла.

Читайте також  Вoни обоє були гостями на весіллі, коли Світлана побачила Стаса впeрше. Вчoра вoна подзвонила йому, щoб рoзповісти прaвду

А у мене тільки Аліса на умі. Хoтів її шалено… Як тільки не підсапував її, і тут мені пощастило, на роботі у неї неприємна історія вийшла, а я зміг виручити. Вона мені каже, я твоя боржниця! А я кажу: “Забудьмо, дозволь тільки додому підвезти». Вона і погодилася!

Я відразу давай заманювати її в крутий ресторан, а вона посміхається, і пішов, а що потім, що потім … Мене понесло, люблю говорю, одружуся! А куди б повів її, сам на орендованій. Але, словом, осліп від бажання і кохання!

І тут вона видає: «А ти з дружиною розлучився вже, раз мене заміж кличеш?» Я відразу кажу, що навіть завтра розлучуся і заспівав пісню як погано було з дружиною жити, тільки її чекав, Алісу! А вона така зла стала відразу і так з ненавистю говорить:

«А якого чорта ти мені здався, кoбель, я все дізналася про тебе, у тебе і дочка є, маленька. Зрадник ти, їх кинув і мене кинеш, твої найрідніші страждають, а ти спокійнісінько баб клеїш, розважаєшся. Я сама дочка такого татуся, який кинув нас одних, сказав, почуття згасли. Гiвнo ти справжнісіньке!»

Так і сказала і трохи в обличчя не плюнула. Я мовчав, шoкований, а вона пішла. Конкретно так розтоптала. Спочатку розлютився, потім задумався. Я ж мужик, сім’ю створив, а тепер в кущі… Дружину залишив з дитиною саму возитися, не допомагав їй, не доглядав, навіть подарунки не дарував, а зараз скаржуся, що вона недоглянута і нецікава… Я вважав, що вона мене не варта, а виявилося, що я її…

Словом, повернувся я додому, клявся дружині, що не зраджував, вона плакала, але пробачила. Гроші тепер витрачаю замість баб на свою дружину, то плаття, то манікюр, то в ресторан ходимо. З донечкою став возитися, спочатку через нехочу, а потім із задоволенням. Дружина моя зацвіла. Прямо погарнішала на очах, я ніби побачив її перший раз. Але ж вона не просто симпатична, красива, розумна, добра і дуже ніжна… Я навіть не помічав, скільки вона для мене робила все цей час…

Читайте також  85-річний пенсіонер з Лиману подарував квартиру сироті, яка виховує дитину(фото)

А Аліса на інший день після того випадку і оком не повела, посміхалася як завжди, до цього часу з нею працюємо, два роки минуло, привіт-папа і по роботі. А я ось думаю, яка жінка, з принципами, сім’ю врятувала, не повелася на мої «золоті гори». Спасибі їй! Я міг втратити найдорожче, якби не вона!

По боках тепер намагаюся не дивитися, а навіщо, я і так в собі впевнений. Ось вам сповідь гулящого мужика, на ваш розсуд))).

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.