Кидай дитину – дуй на роботу: нова ініціатива депутатів

З 1 січня 2019 року влада має намір змусити жінок, які стали матерями, віддати немовлят нянькам, а самим йти на роботу. Скандальний закон вже отримав масу гнівних коментарів збоку простих українців.

Новий закон стосується тих матерів, у кого діти до 3-х років. Скандальний документ передбачає компенсувати сім’ям 1500 гривень в місяць на оплату нянь, щоб батьки поверталися на роботу.

А також за рік батькам, які офіційно найняли на роботу няню, відшкодовувати розмір прожиткового мінімуму для дітей до 6 років.

Така ініціатива профільного міністерства спровокувала просто вибух емоцій у простих українців, які не розуміють, як можна таке пропонувати молодим матерям, крім того, що місячна компенсація менша, ніж вартість обіду депутата.

У соціальних мережах з’явилася маса обурених коментарів. Так, українці нагадали парламентарям, які пишуть подібні закони, що в перші дні життя дитина вкрай потребує опіки матері.

Українці не уявляють, як чиновникам в голову прийшло таке нововведення.

«Хотів би подивитися на матерів які віддадуть своїх гpyдних дітей чужий няні. Як на мене це найвища міра дебілізму».

«Що за x*йня!!! В цей період дитині дуже важливий контакт з мамою для нормального розвитку, а його буде няньчити якась тітка!!!??? Ви що «реформатори» зовсім o*yїли!!!??? У мене враження, що сьогоднішні реформатори всі вилупилися з яйця вимepлиx динозаврів!».

«Що за маячня взагалі дах поїхав x*йнeю страждають. Пpидypки», «Явне ожиріння мізків! Мислити адекватно вони вже не здатні. Конкретний дeбiлiзм!», – пишуть користувачі.

Більш того, українці підкреслюють, що на таку смішну суму – 1500 гривень неможливо найняти няню.

«З глузду з’їхали. Цікаво, а де вони знайдуть нянь на 1500 гривень на місяць?».

Читайте також  У Британії вирішили дати працівникам змогу працювати лише чотири дні на тиждень

«Хоч би не смішили! Няню? За такі копійки? Маячня якась!».

«Як вам це подобається няня за 1500 грн на місяць, вони взагалі в іншому вимірі живуть?».

«Яка ж це няня буде сидіти з дитиною за 1500?», – обурюються українці.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.