Пyтін назвав “першочергову” ціль Роcії у війні і згадав опeрацію ЗCУ на Курщині. Подробиці…

Російський диктатор Владімір Путін заявив, що першочергове завдання окупантів у війні – “звільнення” Донбасу. За його словами, Україна намагається відвернути увагу РФ від цієї цілі наступом на Курщині, однак у неї нічого не вийде.

Відповідні заяви воєнний злочинець озвучив під час виступу на східному економічному форумі у Владивостоці. Він розмріявся, що Київ атакою на Курську область послабив себе на інших напрямках, і наступ ЗС РФ нібито прискорився.

“ЗС РФ стабілізували ситуацію і почали видавлювати противника з прикордонних територій”, – заявив головний російський терорист.

Нагадаємо, військовий експерт Микола Сунгуровський висловив думку, що у разі виходу окупантів на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей темпи наступу ворога можуть суттєво знизитися. Проте, не варто розраховувати на те, що за умов досягнення цілей “СВО” країна-агресорка Росія зупиниться.

Приводом для продовження загарбницької війни проти України буде такий наратив: “Ми далі продовжуємо вбивати українців, бо вони наші вороги”, – припустив Сунгуровський.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.