“З дорогими іномарками і погрозами”: Намісник Києво-Печерської лаври гучно відсвяткував свій День народження

Намісник ларви і один із найвідоміших єпископів УПЦ МП зібрав гостей у монастирі.

У Києво-Печерській лаврі відсвяткували день народження свого намісника митрополита Павла. Щороку в цей день до архієрея йдуть гості з дарами, а непроханих гостей непривітно зустрічає охорона обителі, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Від самого ранку у дворі біля резиденції владики Павла одна за одною паркувалися дорогі іномарки, а гості з подарунками та квітами поспішали на уродини. Приїздили люди відомі та заможні – політики, бізнесмени та церковні меценати. Більшість з охороною, яка намагається зберігати спокій своїх господарів. Просто під час знімань двоє охоронців одного з гостей на “Майбаху” за 4 млн гривень затисли оператора ТСН у кільце і погрожували фізичною розправою, забороняли знімати та змушували видалити відео.

Щороку в цей день до митрополита Павла йдуть гості з дарами, а гостей непроханих непривітно зустрічає охорона обителі. Від самого ранку у дворі біля резиденції владики Павла в Києво-Печерський лаврі одна за одною під’їжджають дорогі іномарки. Гості з подарунками та квітами поспішають на уродини. Гості Павла – люди відомі та заможні.

Уже під вечір святкування перемістилося в монастирську трапезну, а на подвір’ї знову з’явилися десятки дорогих автомобілів. Для лаври дата народження митрополита – щороку важлива подія. У 2011 р., на 50-річний ювілей владики Павла, гучно святкували в одному зі столичних готелів, де винайняли три бенкетні зали і зібрали більше півтисячі людей. Гостей тоді розважали Таїсія Повалій і Стас Михайлов, а в подарунок церковник отримав “Мерседес” представницького класу, який на той час коштував 700 тисяч євро. Уже наступного року митрополитові подарували “Лексус”, а на святкування з’їхався весь бізнесовий і політичний бомонд столиці.

Читайте також  Стeфaнчук шօкував українцíв заявивищи, щօ сьօгօднí у Вepxoвнiй Рaдí нeмaє пօтрíбних 226 гօлօcíв для зaбօpօни дíяльнօcтí УПЦ МП

Щоразу на цих подіях журналістам не раді – працівникам ЗМІ погрожують і забороняють знімати. Два роки тому люди в рясі з прослуховкою у вусі перешкоджали запису, далі двір наповнили дивні молодики і, врешті, журналістам розбили камери з погрозами “башку відбити”. Цьогоріч минулося без рукоприкладства, а з трапезної лунали співи – одніє з перших там затягнули пісню про Суліко.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.