MamaRika звернулася до тих, хто слухає “російське гівно” та висловилася про Тодоренко: “Маразм і дно”

Відома українська співачка MamaRika прокоментувала мовчання телеведучої Регіни Тодоренко, яка народилася і виросла в Одесі, але зараз живе в Росії.

Зірка зізналася, що поведінка виконавиці її дійсно шокувала.

Зокрема, Настю обурює те, що Регіна мовчить, прикриваючись тим, що через політику у неї псуються стосунки з чоловіком Владом Топаловим і вона не може піти йому наперекір.

Про це вона розповіла в інтерв’ю Аліні Доротюк.

“Що це за внутрішній сімейний патріархат? По-друге, твоя родина живе в Одесі… Всі там кажуть, що вона вагітна. Але яке це має відношення до позиції та свідомості?! Я впевнена, що якби вона дуже хотіла, вона має якісь збереження, якщо вона так боялася лишитися без бабок, то вона б взяла ті збереження з собою і повернулася б додому. Але вона не зробила нічого. Мене розриває. Це маразм і дно. Дурепа. Там нема з ким говорити. Сиди там, і не дай Бог нога твоя на цю землю ступить, вона буде тобі обпікати ноги. І твої діти, і твої чоловіки – сидіть там, і нехай буде так. Амінь”, – зазначила виконавиця.

Крім того, MamaRika пояснила, чому українцям так важливо не слухати та не дивитися російський контент в YouTube.

“Я хочу звернутись до тих, хто слухає це гівно і монетизує таким способом, спонсорує війну. Тому що люди навіть не розуміють, що просто один раз послухавши російський контент, подивившись у YouTube якусь передачу або послухавши російську пісню, ви спонсоруєте війну. Тому що це зараховується на їхній рахунок, вони це потім вкидують у їхню економіку, в результаті ці гроші йдуть на зброю, якою знищують наші будинки, наші життя. Тому я вас прошу, закликаю, народ, перестаньте підтримувати оркістанський двіж, будь ласка”, – закликала вона.

Читайте також  Приходько рознесла новорічний концерт, на якому вперше від початку війни виступила Брежнєва

Нагадаємо, Олександр Педан прокоментував нещодавню заяву Маші Єфросиніної та Олі Полякової щодо української мови. Шоумен вважає, що мовне питання – важливе для трансформації самої України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.