Путін пригрозив країнам Заходу застосувати “БЛИСКАВИЧНІ” удари, якщо вони підтримуватимуть Україну

президент країни-агресора путін пригрозив завдавати “блискавичних ударів” по країнах, які намагатимуться втручатися у війну росії проти України.

Про це путін заявив на 27 квітня на зустрічі з радою законодавців федеральних зборів рф у Санкт-Петербурзі.

“Якщо хтось наважиться втрутитися в поточні події збоку й будуть створювати для росії неприйнятні загрози стратегічного характеру, то мусять знати, що наша відповідь, удари у відповідь будуть блискавичними, швидкими.

У нас є для цього всі засоби – такі, якими ніхто не може зараз похизуватися. А ми хизуватися не будемо – ми будемо їх використовувати, якщо треба буде.

І всі мають про це знати. Усі рішення в цьому вже ухвалено”, – сказав путін.

Також він наголосив, що всі завдання так званої “спеціальної військової операції” в Україні та на Донбасі будуть “безумовно” виконані”.

“Наші солдати та офіцери запобігли реальній небезпеці, яка нависла над нашою батьківщиною, запобігли масштабному конфлікту, який розгорнувся б на нашій території за чужими сценаріями”, – сказав путін.

Також президент країни-окупанта зазначив, що росія нібито поблажливо, “по-товариському”, “по-братськи” поставилися до проголошення Україною незалежності, але вона їй натомість, не “віддячила дружбою”.

Російські законодавці почали аплодувати путіну на його тези.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.