Нічого не боліло: Алла Мазур відверто розповіла, як дізналася про онкологію

Українська ведуча розповіла, як вперше дізналася про те, що хвора онкологією

Українська ведуча Алла Мазур поборола рак і відверто розповіла, як вперше дізналася про свій діагноз. Зірка телеканалу “1+1” поділилася своєю історією. Алла згадала, як зауважила ущільнення в грудях розміром з горошину перед поїздкою на море. Вона не стала зволікати і звернулася до лікаря. Той її заспокоїв і сказав їхати відпочивати і ні про що не думати. Але після відпустки ущільнення почало рости в розмірах.

“Минулого року перед поїздкою у відпустку я помітила ущільнення в молочній залозі. Нічого не боліло. Просто маленька акуратна горошина, яка ніяк мене не турбувала. Звернулася до лікаря, він направив мене на мамографію, яка нічого підозрілого не показала. Спокійним було і УЗД. Лікар сказав, що я можу їхати на відпочинок, уникати сонця і прийти на повторну консультацію. Але я прийшла раніше обумовленого часу, помітивши, що ущільнення збільшилося”, – розповіла Алла в інтерв’ю виданню Marie Claire.

Коли горошина в грудях збільшилася Мазур відправили на біопсію. Тоді у неї вже стали підозрювати рак. Ведуча зіткнулася з українськими реаліями один на один і зрозуміла, чому в нашій країні так багато онкохворих. Її “відфутболювали” різні медики, але вона не здавалася. Алла вважає, що всі хвороби від нервів, а жінкам дає одна пораду – берегти і любити себе.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.