Нікітюк в халатику отримала туфлею по лобі, але стала лише гарнішою: “Небезпечна Леся”

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедне відео, позуючи на відпочинку в Кемері, Туреччина, насолоджуючись останніми теплими днями, вдосталь купаючись і загоряючи на пляжі.

Так, артистка ще й освоїла популярний серед зірок шоу-бізнесу додаток TikTok, порадувавши численних шанувальників роликом з різкою зміною образу. Спочатку красуня сиділа на ліжку в номері готелю лише в махровому халатику і з рушником на голові, без краплі макіяжу, тримаючи в руці яскраво-помаранчеву туфельку-човник. Леся невдало кинула взуття, яке стукнуло їй по лобі підбором, проте після вдалої спроби зірка блиснула розкішним вбранням, в якому вирушила на вечірній променад.

https://www.instagram.com/p/CGW-UkpBKA_/?utm_source=ig_web_copy_link

А. Апасність
Фолловери залишилися в захваті від незвичайного відео: ” вперше захотілося в тікток Але, це не точно”, “Леська як завжди “, “Шик, блиск, краса “, “Найкрутіший монтаж що я бачив в цьому тренді”, “Фен видно “, “Фен з правої сторони”, “Які ногиии”, “Леся найкраща!!!!”, “Небезпечна Леся”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.