Вийшов термін: топ-7 причин, чому в довгострокових відносинах секс стає гіршим

У довгих відносинах з сексом відбувається якась чортівня. Він стає якимось прісним, не таким захоплюючим, похмурим і сприймається скоріше як обов’язок, а не як приємне проведення часу

Спочатку ви з хлопцем займаєтеся сексом пару раз на місяць, а потім згадуєте про нього тільки перед Днем закоханих. Звичайно, тривала відсутність інтимного життя, до того ж в стабільних відносинах погано позначається на обох партнерах.

Саме час розібратися, в чому проблема і спробувати разом її вирішити. Причини, як завжди, лежать на поверхні. Вони не дуже глибокі, але це навіть в плюс — буде простіше виправити помилки.

Планування інтимного життя

Особливо популярний “ритуал” у пар, які дуже багато часу приділяють роботі і рідко довго проводять час разом. Тоді вони буквально за сніданком можуть вирішувати, коли наступного разу будуть займатися любов’ю. Абсурд же! Доходить навіть до того, що закохані прописують конкретний час. З одного боку, це зручно: точно не забудеш про плани на вечір. З іншого – секс перетворюється чи не в поїздку до родичів у Запоріжжі. Якось нудно і навіть не завжди хочеться, пише Cosmo.

Відсутність різноманітності

Як в локаціях, так і в позах. Ось звикли партнери займатися швидким сексом в ліжку в позі доггі-стайл перед сном і активно практикують її пару років поспіль. В результаті такий підхід до інтимного життя рано чи пізно набридає. І партнери подумують, що краще не займатися сексом взагалі, ніж витрачати час на нудне «хобі». Від цього хлопець не починає менше любити дівчину, розумієш? Мова виключно про інтимне життя. Але яка ж без неї любов?!

Невміння говорити про сексуальні переваги

Читайте також  На Рівненщині підтримали флешмоб і несуть під «московський» храм іграшки (відео)

Якщо хлопець роками мовчить про те, що йому не подобається, як дівчина робить мінет, а дівчина довго імітує оргазм, їх секс приречений на фіаско. І знову ж таки, тільки секс! Тому що хтось боїться образити партнера, хтось не вміє правильно сказати про свої бажання. Тому партнери і мовчать, обіймаючись один з одним вечорами, а не займаючись бурхливим сексом.

Відмова від використання лубрикантів

Це нехитрий засіб дійсно робить секс куди більш якісним і приємним. М’які рухи, глибокі проникнення, цікаві почуття. Лубриканти – це ж не тільки про зволоження, враховуючи кількість їх видів і призначень. Чого тільки варті мастила з полуницею або шоколадом! А як же лубриканти з зігріваючим або стимулюючим ефектами. Кожен з них – окрема симфонія зітхань від насолоди.

Відсутність мотивації займатися любов’ю

На початку відносин і навіть перший час після того, як партнери з’їжджаються, вони все ще намагаються здивувати один одного і довести, що секс з ними — це найкраще, що відбувається в житті коханої людини. Але через пару років ці запал і бажання пропадають. І пара займається сексом заради чогось середнього між необхідністю зняти стрес і просто галочкою в»календарі подружнього життя”. Хоча ця історія повинна бути виключно про задоволення.

Втрата емоційного зв’язку між партнерами

Одна з найпоширеніших причин, чому кохані припиняють хотіти один одного — побут. Спочатку пара свариться через неправильно складені футболки, потім – не там припарковану машину або не куплені продукти. Так, після цього вони миряться, продовжуючи відносини. Але кожна з сварок, якщо її вчасно не розібрати по цеглинці і не знайти розв’язання проблеми або компроміс, закінчується недовірою до партнера і втратою емоційного зв’язку з ним. Що і загрожує погіршенням інтимного життя.

Читайте також  Дізнавшись про це відкриття, ти будеш займатися сексом лише зі світлом!

Хронічна втома

Швидше за все, ти бачила пари, які важко і багато працюють, тому приходять додому пізно, а йдуть рано. Звичайно, в такому графіку важко знайти час для сексу. Та й найчастіше кохані повністю виснажені робочими питаннями і абсолютно не хочуть «напружуватися» ще й вдома. До слова, хронічна втома, а як наслідок і повна відсутність інтимного життя протягом тривалого періоду, можуть привести до зниження лібідо і серйозних проблем зі здоров’ям сечостатевої системи.

У будь-якому випадку, навіть такі «чорні» часи роблять вас досвідченішими і йдуть на користь, так що не турбуйся, запасися терпінням і налагоджуй відносини. Якщо є любов і почуття, значить, буде і оргазм.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.