На Україну насувається затяжне похолодання

Погода в Україні до кінця тижня зовсім зіпсується і країну накриє дощами та сильним похолоданням. В деяких областях температура повітря опуститься до +5 градусів.

Як повідомляє Український гідрометцентр, у суботу, 17 жовтня, Україну накриє дощами та сильно впаде температура повітря. Очікується сильний штормовий вітер. Помірні та короткочасні дощі пройдуть у всіх областях країни, без винятку, пише РБК-Україна.

Температура повітря на сході буде коливатися в межах +9 +12 градусів вночі, і від +15 до +17 градусів вдень, місцями до +20 градусів. У південних областях нічна температура складе +11 +14 градусів. Вдень +16 +19 градусів. На півночі вночі +6 +8 градусів, вдень +9 +11. Найхолодніше буде на заході – там синоптики обіцяють зниження температури повітря до +5 – +8 градусів. У центральній частині вночі +9 +11 градусів, вдень +13 +16 градусів.

У Києві 17 жовтня буде йти дощ, вітер зі штормовими поривами. Вночі +6 +8 градусів, вдень +9 +11 градусів.

На Україну насувається затяжне похолодання: новий прогноз на середину жовтня

У неділю, 18 жовтня, дощі відступлять. Однак стовпчики термометрів почнуть опускатися у всіх областях країни. На сході вночі +8 +11 градусів, вдень +12 +15 градусів. У південних областях вночі +8 +10 градусів, вдень від +12 до +15 градусів. У центральній частині вночі +5 +7 градусів, вдень +7 +11 градусів. На півночі та заході України нічна температура повітря опуститься до +2 +4 градусів, вдень очікується від +4 до +7 градусів.

У Києві 18 жовтня очікується хмарна погода, без опадів. Нічна температура повітря складе +3 +5 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть всього +6 +8 градусів.

На Україну насувається затяжне похолодання: новий прогноз на середину жовтня

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.