Тіна Кароль міцно обійняла маму Балана і пообіцяла дещо: “Завтра до Дана приїду”

Відома українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно презентувала новий альбом, зустрілась за кулісами із мамою Дана Балана. Очевидці зафіксували теплі обійми двох жінок на відео.

Виконавиця спілкувалася з мамою Балана зовсім не довго, але на відео у youtube під назвою “Мама Дана Балана и Тина Кароль | я завтра к Дану приеду” видно, що вона щиро вдячна, адже після слів вдячності Тіна навіть склала докупи руки, а цей жест означає крайню вдячність, любов і повагу.

“Тіна і мама Люда Вслухайтеся як Тіна сказала, що вона приїде до Даніка!️”, – підписано відеоролик.
Судячи із відео Тіна дуже поспішає, вона одягнена у довгий білий халат. Однак декілька секунд для мами Дана все таки знайшла.

Також нещодавно зірка розповіла, що мріє знову стати мамою. Після смерті чоловіка вона не впускала в своє життя чоловіків, присвячувала весь вільний час синові Веніаміну. Тепер артистка зізналася, що в її житті вже є місце чоловікам.

Також виконавиця додала, що мріє вдруге стати мамою. Жінка прагне, щоб в її житті була донька: “Треба відкритися цьому бажанню, відкритися думці, яка постійно до тебе приходить. І якщо це не станеться з коханою людиною, є багато способів – вдочеріння або ще щось, щоб знайти для себе донечку”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.