Давай, вали! Міхалок записав різке звернення до Тіхановської (відео)

Сергій Міхалок емоційно звернувся до Світлани Тіхановської та задав кілька запитань

Сергій Міхалок, лідер груп “Ляпис 98” і Brutto, записав різке звернення до лідерки опозиції Білорусі Світлани Тіхановської. Знаменитого музиканта обурив її намір залучити до переговорів з білоруським президентом Олександром Лукашенком президента РФ Володимира Путіна в якості медіатора.

Артист жорстко розкритикував таку ініціативу, і не соромився у виразах. Своє відеозвернення 10 жовтня Міхалок опублікував в Instagram.

Рокер також запитав у Тіхановської, яку деякі країни вже визнали легітимним президентом Білорусі – де ж її укази та розпорядження як глави держави.

“Я хочу прості питання поставити. Тому що мені не зовсім зрозуміло… Світла, вітаю, ви президент. Ви ось з канцлерами зустрічаєтеся, ще щось… У мене є кілька запитань до вас. Якщо ви президент, то де ваш перший указ або декрет. Ту там про землю, б**дь. Або про розпуск бандформувань, які зараз виступають від імені міністерства внутрішніх справ. Або про розпуск якихось федерацій – тобто прогнати чиновників, які позбавляють наших прекрасних спортсменів виступати на міжнародних змаганнях і гордо нести біло-червоно-білий прапор нової Білорусі?” – запитує Міхалок.

Головний “Ляпіс” розповів, що був шокований новиною про плани Тіхановської покликати на переговори з Лукашенком Путіна.

“Ви хочете користуватися медіатором!.. Почепив на струни Fender, медіатор в руку взяв, е**нув склянку портвейну і тихенько заграв. Ех, рок, го*но-рок!. Який на х**й медіатор!… І причому медіатором у нашу країну ви кличете головного імперіаліста, ну по суті “доктора Зло”, і зараз головного антигероя людства!.. Ви кличете медіатором Путіна” – обурюється музикант.

Міхалок з цього приводу порівняв Тіхановськую з лисицею.

“На переговори вовка за зайцем, бл**ь, запрошується лисиця, на х**. Вона на**е старого вовка, на х**, а зайця все одно з’їсть! Який медіатор!? Це людина, яка хоче відновити Радянський союз… у нього бажання – поновити імперію! Не потрібен медіатор! Грай “по-двірському”: гітару дали, швидше бомби. А то гітару дали, зараз медіатор принесуть… зараз розбіжиться вся публіка. Давай, вали, Свєта! Давай побільше світла і вогню”, – емоційно висловився артист у відеозверненні (попереджаємо – в ролику присутня нецензурна лайка!)

Читайте також  Зеленський терміново звернувся до українців через розведення сил у Станиці Луганській: невже перемога?

https://www.instagram.com/tv/CGJ008Jnjf7/?utm_source=ig_embed

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.