“Це дно!… Для мене це особиста трагедія!”: Відомий телеведучй з критикою накинувся на владу

Відомий український телеведучий, ведучий конкурсу Євробачення-2017 Тимур Мірошниченко на своїй сторінці в соцмережі прокоментував скандальну заяву Національної громадської телерадіокомпанії України про те, що через відсутність коштів Україна не відправить свого представника на дитячий конкурс Євробачення.

“Я працюю на Першому вже 13 років. І завжди канал знаходив можливість робити свої топові ексклюзивні проекти під брендом “Євробачення”. Що ми бачимо зараз? Уже три роки відбір на дорослий конкурс робить інший канал, в цьому році ще й трансляцію продали туди ж… (мова про телеканал Інтер. – Авт.). Тепер немає грошей відібрати дитину, яка представлятиме країну на міжнародній арені… Для мене це особиста трагедія! Майже половину свого життя я присвятив роботі на цьому конкурсі… де ми славимо Україну не гірше, ніж, наприклад, спортсмени… Це дно! Громадське телебачення не будується шантажем і особистими амбіціями… Щиро вірю, що сильні нашої країни виправлять ситуацію! І не конкретно з “Дитячим”, а з Громадським в цілому”, – написав телеведучий, очевидно, маючи на увазі загальний занепад ситуації на телеканалі.

Нагадаємо, в 2017 році Наглядова рада громадського мовлення обрала новим головою правління ПАТ «Національна громадська телерадіокомпанія України» колишнього генерального директора Національної телекомпанії України Зураба Аласанію.

У той же час минулого тижня група колишніх працівників НГТУ зажадала звільнити з посади Аласанію за зловживання службовим становищем. Так, зокрема, журналісти стверджують, що керівництво підняло собі зарплати до 49 тисяч на місяць, передає Лівий Берег.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.